• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Дебальцевому може повторитись «Іловайський котел»

    Опубликовано: 2014-11-05 12:32:55

    Українські військові в Дебальцевому не виключають повторення найближчими днями «Іловайського котла», оскільки вже зараз вони оточені російськими військами з трьох сторін і чекають наступу бойовиків в будь-який момент.

    Про це повідомляє із зони АТО голова всеукраїнського комітету «НАСТУП» РУСЛАН СЕКЕЛА . За його словами, такі дані він отримав від військових у Дебальцевому.

    «За останній тиждень з території РФ відбулася значна передислокація військ в напрямку Донецької області. На сьогодні за даними української розвідки в напрямку Дебальцевого, Лисичанська, Щастя активно підтягують російські війська. Це також  підтверджують і військові з більш як десяти блокпостів у різних частинах Дебальцевого. Цю інформацію вже доведено до військового керівництва країни. Таким чином влада знає, що українські бійці можуть потрапити в пастку, тому якщо їхні позиції не посилити – їх чекає така ж доля, як  і бійців « Іловайського котла», - підкреслив СЕКЕЛА.

    Також голова ВК «НАСТУП» додав: «Я звертаюсь до всіх силових відомств України: потрібно негайно посили позиції українських військових, щоб запобігти кривавому сценарію, нам будь-що не можна допустити, щоб через зволікання та недолугу військову політику знову пролилась кров українських солдат».

    Нагадаємо, в околицях Дебальцеве Донецької області тривають бойові зіткнення. Вчора ввечері бойовики кілька разів обстріляли з "Градів" Дебальцеве і блокпости біля нього. Також силовики ведуть у відповідь вогонь по бойовиках, які обстрілюють Донецький аеропорт. Протягом доби терористи 7 разів обстріляли населені пункти Донбасу.

    Прес-служба ВК «НАСТУП»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.