• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З нагоди Дня залізничника у депо Львівської магістралі встановлено рекорд України

    Опубликовано: 2014-11-05 11:31:11

    У День залізничника України, 4 листопада, у пасажирському вагонному депо «Львів» Львівської залізниці встановили рекорд України. Львів’янин Олег «Тягнизуб» Скавиш зубами зрушив з місця та протягнув на 17 метрів 86 сантиметрів вагон пасажирського потяга вагою 56 тонн.

    За словами начальника депо Ярослава Волівендера, рекордсмен тренувався на підприємстві декілька місяців: «Із самого початку мало хто вірив, що рекорд все-таки вдасться встановити, але Олег це зробив і ми будемо раді допомогти, якщо він і надалі захоче покращувати свої результати». 

    У день свого професійного свята подивитися на спортсмена-силача на підприємство завітали не лише працівники цього депо, але й залізничники з усього Львова. Також підтримати спортсмена прийшли рідні та друзі, колеги і мешканці міста, які дізналися про проведення такої неординарної та цікавої акції. Фіксували рекорд для історії десятки журналістів з місцевих та загальнонаціональних ЗМІ.

    Після чергової спортивної перемоги Олег Скавиш пообіцяв не зупинятися на досягнутому та скоро потішити українців новим «зубастим» рекордом.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.