• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У бюджеті достатньо коштів для забезпечення соціальних виплат

    Опубликовано: 2005-10-24 13:46:00
     Міністр праці та соціальної політики України Іван САХАНЬ запевняє, що доходи Державного бюджету дозволяють забезпечити усі соціальні виплати, передбачені законодавством.
     
    „Доходна частина бюджету виконується, це дає можливість забезпечити всі заплановані соціальні виплати. Що стосується певних коректив, які треба внести в бюджет в зв’язку з дефіцитом бюджету Пенсійного фонду, то це питання урядом підготовлено, воно подано на розгляд Верховної Ради, і на початку листопаду цей законопроект має бути розглянутий, мають бути внесені зміни в бюджет поточного року і, таким чином, це питання буде врегульовано. Бюджет, запропонований урядом на наступний рік, також передбачає необхідні фінансові ресурси для виплати пенсій, передбачених і збільшених відповідно до законодавства, в повному обсязі. Проте так чи інакше ми повинні виходити з того, що це не є нормальним, коли в таких розмірах здійснюються дотації в Пенсійний фонд. Потрібно рішуче підвищувати рівень оплати праці, легалізацію заробітної плати – це повинно змінити на краще ситуацію з доходами Пенсійного фонду – тобто збільшити його власні надходження”, - сказав міністр.
     
    Мінпраці та соцполітики
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.