• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська залізниця нагадує: магістраль не місце для розваг

    Опубликовано: 2014-10-16 12:12:10

    Львівська магістраль закликає до обережності. Цьогоріч уже троє дітей постраждали від ураження електричним струмом на залізниці, одна із них, на жаль, загинула. Тож залізничники закликають дітей бути обачними та обережними, не шукати розваг на об’єктах залізниці, а батьків та вчителів – ще раз провести з дітьми роз’яснювальні бесіди про правила перебування на об'єктах залізничної інфраструктури.  

    Трагічний випадок трапився у суботу, 11 жовтня, коли двоє школярів 13-ти та 14-ти років вилізли на вантажний вагон, що знаходився у Шепетівському парку станції Тернопіль, та отримали ураження електричним струмом. На щастя, обом хлопцям вдалось уникнути смерті, проте із серйозними опіками вони були доставлені до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.      

    У травні цього року схожий випадок стався на станції Підзамче у Львові.  Тринадцятирічна дівчинка, порушуючи правила безпеки на залізничних об’єктах, вилізла на дах вагону порожньої цистерни, що знаходилась на колії вантажного парку, та була смертельно травмована струмом високої контактної напруги.

    Нагадаємо, загалом протягом 9 місяців поточного року на Львівській залізниці з власної необережності та через нехтування правилами безпеки травмувались 3 дітей віком до 16 років, з них одна дитина загинула. За аналогічний період 2013 року було травмовано 3 дітей віком до 16 років, смертельних випадків, на щастя, не було.

    Львівська магістраль вкотре закликає громадян дотримуватись правил поводження на об’єктах залізничної інфраструктури. Просимо батьків, вчителів та наставників приділяти особливу увагу та застерігати дітей, які можуть стати жертвами, зазнати травм через  необдумані вчинки і власну необережність. Залізничники завжди готові відреагувати на звернення вчителів, дирекції навчальних закладів, відвідати навчальні класи та провести тематичні уроки з охорони безпеки життєдіяльності, розповісти дорослим і дітям про правила безпеки на залізниці. Якщо директори шкіл чи вчителі виявлять бажання запросити залізничників на таку розмову до школярів, просимо звертатися у службу охорони праці Львівської залізниці за телефоном 226-32-16 чи у службу кадрової та соціальної політики магістралі за телефоном 226-48-01. Тут допоможуть скласти графіки та визначитися з тематикою профілактичних бесід.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.