• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: На Сході спецназ задіяний не за призначенням

    Опубликовано: 2014-10-13 08:07:17

    Український спецназ, який працює в зоні проведення антитерористичної операції, задіяний не за призначенням. Про це в ефірі «Шустер LIVE» на Першому національному сказав лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Російські «Гради» стоять за межами нашої території. Як їх дістати? Професіонали знають: для цього є спецназ, який пішов і знищив їх там.. Чи знають люди, як спецназівців використовують зараз? Перше – для охорони віп-персон, які туди приїжджають по 15-20 чоловік кожного дня.  І друге – це вже через явну тупість деяких офіцерів – спецназівців кидають як піхоту, і вони гинули по 9-12 чоловік на день. А спецназ – це не піхотинці, це унікальної підготовки бійці, які за лінією фронту можуть нищити і «Гради», і вертольоти, і підривати залізниці ворога, щоб «груз-200» отримував Путін», – говорить Гриценко.

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» переконаний, що сьогодні потрібні серйозні зміни в військовому керівництві. «І міністра оборони потрібно швидко міняти, і деяких офіцерів, які себе негативно проявили, теж. І замінити на тих, хто вміє працювати в ворожому оточенні, які пройшли гарячі точки. І такі люди у нас в резерві є», – наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.