• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Діти із зони АТО разом із Златою Огнєвич створили «АРТ-квартал»

    Опубликовано: 2014-10-07 11:58:53

    Діти-переселенці із зони АТО на території київської Арт-галереї G13 власними руками створили цілий творчий квартал. В межах проекту «Подаруй посмішку» дітки різного віку з різних міст Сходу країни взяли участь в майстер-класах, під час яких створювали творчі роботи за допомогою таких технік, як батік, малювання по воді - мистецтво «Ебру», монотипія, граттаж, а також навчилися виробляти авторське морозиво.

    Всі роботи, створені руками дітей, на один день наповнили експериментальний творчий простір дитячою фантазією та щирістю. Результати робіт були презентовані юними авторами перед своїми першими глядачами. Також, у рамках акції, відбулась офіційна прем’єра соціального відео«Україна. Діти».

    «Ми з сином тиждень тому приїхали до Києва з Донецька, де щодня переживали жахіття війни, - розповідає Анна Василівна, вимушена переселенка зі Сходу. - Нарешті нам вдалося виїхати і зараз тут перед нами зовсім інше життя – спокійне, зі звичайними людськими радостями. Сьогодні ми вчилися виготовляти морозиво і слухали прекрасний концерт, я дуже вдячна організаторам за можливість для мого сина просто побути дитиною».

    На завершення вечора для маленьких гостей акції виступили дитячий колектив «Дай Боже», співачки Леся Горова та Злата Огнєвич. Після виступу учасниці «Євробачення-2013» дітки вишикувались в чергу, аби взяти автограф у співачки та сфотографуватись на пам'ять.

    Організаторами події виступила компанія «Євромедіа», а також Україно-Німецька благодійна ініціативна група «Україна. Діти», сім’я Наталі Пастухової і РольфаФлодера, компанія LUXPAR GmbH (Німеччина). Свою дитячу книгу «Бурдебач» дітям-переселенцям також подарувала письменниця та журналістка Олена Лань.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.