• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У вихідні в Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійний фестиваль УКРОП

    Опубликовано: 2014-08-29 11:54:15

    В Мистецькому Арсеналі відбудеться благодійний фестиваль УКРОП, метою якого є збір коштів на потреби учасників АТО. Офіційне відкриття та прес-конференція організаторів відбудеться в суботу, 30 серпня о 13:00.

    Організатори зазначають, що на фестивалі будуть діяти кілька незалежних локацій, з окремими програмами, але усі вони об’єднані однією метою – допомогти нашим військовим.

    «Під час УКРОПУ буде проходити благодійний етно-ярмарок, у якому візьмуть учать як народні майстри, так і такі відомі дизайнери, зокрема Ольга Навроцька. Буде діяти літературна сцена та кінозал під відкритим небом. Учасниками дискусійної платформи стануть українські блогери та громадські діячі. Оскільки фестиваль відбуватиметься у вихідні, ми організували дитячу ігрову зону, де будуть відбуватися майстер-класи, розвиваючі ігри та читання авторської казки. Звісно, буде й спеціальна музична програма», - повідомила Івона Костина, член оргкомітету.

    Декораціями та оформленням сцени фестивалю займається команда Гоголь Фесту. Як зазначив їхній представник Максим Демський: «Ми оснастимо вільний простір, який створить відповідну атмосферу УКРОПУ».

    Організатори підкреслюють, що фестиваль є в більшій мірі соціальним заходом, аніж розважальним, але сумувати його гостям не дадуть.

    Відвідати УКРОП охочі зможуть в суботу та неділю - 30-31 серпня з 12:00 до 22:00. Вартість входу відповідно до ціни вхідних квитків в Арсенал.

    Фінальним акордом фесту стане благодійний аукціон, лоти для якого надали волонтери, митці та відомі українці.
    Серед лотів аукціону багато цікавих речей.

    Робота знаменитого українського фотографа Ігоря Гайдая з серії «Космос українського хліба». Автор об'їздив всю країну, щоб створити найбільшу колекцію образів українського хліба. Його фотографії заворожують, як зоряне небо, і змушують по-новому поглянути на звичні речі. Стартова ціна лоту 2000 грн.

    Сукня-творіння Аліни Гаєвої. В ній авторське все - крій, шви та принт. До речі, цей принтє репродукцією ілюстрації Аліни Гаєвої до книжки Сергія Жадана «Вогнепальні і ножові». Сукня однозначно стане до вподоби  любителькам носити та читати українське, її стартова ціна 400 грн.

    Художник-автомайданівець Сергій Поярков надав для аукціону свій ілюстрований альбом та бойову кепку, у якій їздив у Межигір’я виганяти Януковича. Художниця Євгенія Гапчинська передала оксамитову подушку.

    Головний лот благодійного аукціону - колаж Параджанова, з приватної колекції Олени Масоріної (Волонтерська Сотня).

    Реєстрація учасників торгів буде проводитися у дні фестивалю з 12:00 до 19:00. Аукціон відбудеться у неділю, 31 серпня о 19:00.

    Усі, зібрані під час події, кошти підуть спрямовані на потреби учасників АТО (звіт про витрати буде опубліковано на веб-ресурсах організаторів).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.