• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 14.08.2014 о 10 год активісти Харкова зберуться біля ВРУ за дострокові вибори у Харкові

    Опубликовано: 2014-08-14 08:25:48

    14.08.2014 о 10 год активісти Громадської варти Харкова та Громадського сектору Євромайдану зберуться біля стін Верховної ради з вимогою до депутатів прийняти постанову 4333а про дострокове припинення повноважень Харківської міської ради. Активісти наголошують на антиукраїнській політиці діючої влади та сприянню проросійським силам.

    Зокрема активісти нагадують, що 6 серпня 2014 року депутати Харківської міської ради на чолі із Кернесом прийняли рішення про надання звання «Почесного громадянина Харкова» двом росіянам, один з яких відомий через своє голосування за анексію Криму. Загалом це скликання міської ради неодноразово виступали симпатиками російської влади та висловлювались за сепаратизм у Харкові.

    Активіст Громадської варти Харкова та Громадського сектору Євромайдану, Руслан Горбаль розповідає: «Завтра у ВРУ очікується історичний для Харкова та України день. Ми не плекаємо марних сподівань, і чудово розуміємо, що це скликання ВРУ неодноразово себе компрометувало сумнівними рішеннями. Однак наші активісти тут, аби продемонструвати свою рішучість і безкомпромісність. Ми прийшли сказати «НІ» антидержавній політиці в Україні і в Харкові, і «НІ» війні.  Ми переконані, що достатньо звільнити Кернеса та розпустити міську раду, аби убезпечити харків’ян від «донецького» сценарію!»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.