• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Народний депутат України Ганна Герман: Партія регіонів підтримає ратифікацію Угоди з Австралією про доступ експертів до розслідування авіакатастрофи на Донбасі

    Опубликовано: 2014-07-31 10:43:59

    - Фракція Партії регіонів у парламенті вважає, що дуже важливо дати дозвіл на допуск до розслідування падіння літака "Malaysia Airlines" рейсу MH17 зарубіжних експертів, в тім числі – австралійських, і буде голосувати  за те, щоб міждержавна угода між Україною та Австралією про направлення австралійського персоналу до України у цьому зв'язку була проголосована.

    Партія регіонів, разом із тим, вимагає вилучити з даного документу дозвіл про допуск військових формувань зарубіжних країн на територію Донбасу, і це стосується військових формувань усіх країн – як Австралії, так і Росії, Німеччини, чи будь-якої іншої зарубіжної держави. Поява військових озброєних людей з будь-якої чужої країни в Донецькому регіоні лише загострить ситуацію там. Тому ми просимо виключити з угоди норми про допуск на місце катастрофи  озброєних військових з інших країн.

    Разом із тим, треба підкреслити, що Партія регіонів буде голосувати за ратифікацію цієї угоди, і ще раз повторюю: для нас дуже важливо, щоб експерти мали доступ до місця катастрофи. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.