• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жвания призвал ВР принять закон и пойти на выборы

    Опубликовано: 2014-07-21 15:29:47

    Давид Жванія закликав народних депутатів припинити спекулювати на темі війни і зосередитися на формуванні якісного порядку денного Верховної Ради. Про це голова комітету ВР з питань державного будівництва та місцевого самоврядування заявив під час погоджувальної ради депутатських фракцій і груп, передає його прес-служба.

    Зокрема, Давид Жванія зазначив, що комітет рекомендував винести на розгляд Верховної Ради проект закону про вибори народних депутатів. «У нас є цілий ряд законопроектів. Давайте визначимося, який з них найбільш прогресивний, і ухвалимо його». Також депутат уточнив, що потрібно проголосувати спеціальний проект закону, який дозволить кримчанам взяти участь у виборах.

    Жванія закликав до проведення дострокових парламентських виборів. «Чим швидше ми проведемо вибори, тим швидше отримаємо суспільно легітимний парламент, закінчимо війну і ті протистояння, які у нас відбуваються в державі», – сказав депутат.

    Крім того, голова комітету в черговий раз підкреслив, що на цій сесії парламенту не можуть бути ухвалені зміни до Конституції.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.