• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерій Димов: Цей парламент не можна латати – він вкрай делегітимізований

    Опубликовано: 2014-07-10 22:08:45

    Політичний експерт, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов вважає неминучим проведення дострокових парламентських виборів. Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів. 

     

    «Не можна латати цю ВР – вона вкрай делегітимізована. Не можна вірити людям, які ще вчора голосували за одні закони, а вже зараз нібито зайняли зовсім протилежну позицію», - зауважив він. 

     

    На думку експерта, дострокові вибори відбудуться за змішаною системою, або за пропорційною із закритими списками. «Ніяких відкритих списків не буде. Або залишать існуючу систему, або закриють списки. Бо тільки таким шляхом в якихось іменних блоках, депутати нинішнього скликання зможуть потрапити в наступний парламент», - вважає політолог. 

    Він також наголосив на необхідності прийняття виборчого кодексу. «У нас вибори вже відбувалися за всіма можливими системами - і чиста мажоритарка, і змішана, і списки. Зараз депутати знову хочуть прийняти правила під себе. Треба вже нарешті навести лад у виборчому законодавстві. Треба прийняти виборчий кодекс, а не постійно під вибори тасувати закони», - підкреслив Валерій Димов.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.