• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польський бізнес підтримує ФРУ

    Опубликовано: 2014-07-09 16:40:39

    КИЇВ, 9 липня 2014 року. Польські партнери готові надати українському бізнесу сприяння і необхідну експертну підтримку в питаннях адаптації до європейського законодавства та норм ведення бізнесу. На цьому наголосив голова об’єднання “Роботодавці Польщі” Анджей Маліновскі у своєму листі до Голови Ради Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа.

    Анджей Маліновскі висловив Дмитру Фірташу й бізнес-спільноті України вітання з нагоди підписання Угоди про асоціацію України та ЄС. “Підписання економічної частини Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом є важливим кроком у реалізації європейського майбутнього України”, – зазначив голова об’єднання “Роботодавці Польщі”.

    У свою чергу, Дмитро Фірташ у відповіді польському колезі високо оцінив перспективи співпраці, які відкриває українській та європейській діловій спільноті Угода про асоціацію України з ЄС.

    Лідер українських роботодавців висловив подяку польським партнерам за постійну і послідовну моральну підтримку, яку відчували і відчувають українці протягом нинішнього складного періоду в новітній історії нашої держави.

     

    Довідково.

    У листопаді 2011 року Дмитро Фірташ та Анджей Маліновскі підписали Угоду про співробітництво між Федерацією роботодавців України та об’єднанням “Роботодавці Польщі”. Обидві організації представляють інтереси ділових кіл на міжнародній арені, зокрема в рамках Міжнародної організації роботодавців (МОР).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.