• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко предложил три пункта к плану «Б»

    Опубликовано: 2014-06-28 11:09:17

    Анатолій Гриценко вважає, що Порошенку необхідно думати над реалізацією «плану Б» щодо врегулювання ситуації на Донбасі, оскільки  "мирний план президента" був зірваний з першого дня, і після одностороннього припинення вогню площа військових дій може розширитися. Про це він заявив в ефірі програми "Шустер LIVE".

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» запропонував три пункти до цього плану.

    «Перше. Підтримати ініціативу Ігоря Коломойського про справді серйозне зміцнення державного кордону - з колючим дротом і мінуванням на небезпечних ділянках, щоб можна було активувати міни тоді, коли справді там є загроза. Це дозволить нам зберегти життя і цивільних, і військових», - зазначив він.

    «Друге. Потрібно врешті-решт заблокувати російське телебачення на українській території - оті канали пропаганди, які просто мутять розум людей. Мені важко уявити, щоб у Радянському Союзі Гітлер по радіо щось передавав, або Усама бен Ладен виходив у прямий ефір на Америку», - сказав Гриценко.

    За словами Гриценка, потрібно визнати, що в Донецькій і Луганській областях є чимало людей, які тримають в кишені український паспорт, але ніколи не були і ніколи не стануть громадянами України, яких не цікавить українське сьогодення і майбутнє. «Ці люди зустрічають з квітами чеченських найманців, вони зривають український прапор і чіпляють триколор. Ці люди мріють жити в РФ. З іншого боку, Путін відчуває проблему демографії – немає ким заселити території», - зауважив політик.

    «Тому третім пунктом я пропоную створити цим людям коридор і організувати «поїзди щастя». Нехай сідають – і вперед – без жодних перепон в Чечню, на Урал. Якщо вони бачать собі там щастя, нехай вони його там знайдуть», - зауважив лідер «Громадянської позиції».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.