• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Россия никогда не будет договариваться со слабыми

    Опубликовано: 2014-06-26 17:41:00

    В України сьогодні, як ніколи, є шанс стати сильною, оскільки це умова виживання країни. Про це заявила член Ради партії “ВОЛЯ”, екс-заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.

    Воня зауважила, що Росія ніколи не буде домовлятися зі слабкими – “слабких вона завойовує, сильних – боїться”, і окреслила 5 завдань, які необхідно вирішити українському керівництву, щоб продемонструвати силу і забезпечити контроль над захопленою територією.

    “По-перше, необхідно фізично закрити кордон на території конфлікту, інакше бойовики отримують наймогутнішу підтримку і мають всі можливості для ведення повномасштабної війни. По-друге, знищити головні бази терористів. Це мають бути точкові, але рішучі дії. По-третє, сформувати загони самооборони з місцевих, яким армія і спецназ можуть передавати контроль над звільненими від терористів територіями”, - зазначає Сюмар.

    Вона зауважила, що зачистку терористів необхідно завершити не пізніше серпня. Тоді є шанс на відновлення інфраструктури регіону і нормальну зиму для Донбасу. А це критично важливо.

    Крім того, на переконання Сюмар, влада має на належному рівні організувати гуманітарний коридор для мирного населення, щоб люди не відчували себе ізгоями у власній країні.

    В той же час, застерігає Сюмар, українському керівництву потрібно памятати, що перед Путіним стоять прямо протилежні завдання.

    “Російська влада прагне затягнути час, який дозволяє бойовикам зміцнити свої позиції, затягнути конфлікт, щоб спровокувати в регіоні важку соціально-економічну кризу. Це ще більше налаштує місцеве населення проти української влади, і у підсумку стане загрозою для всієї України”, - констатує вона.

    Сюмар переконана, що в цьому протистоянні виграє той, хто зможе реалізувати свої завдання.

    “Виграє той, хто вміє бачити реальність і враховувати важливі фактори. Виграє здатний бути сильним. В України сьогодні як ніколи є шанс стати сильною, оскільки це умова виживання країни”, - підсумувала вона.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.