• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутаты передали военному госпиталю медицинское оборудование

    Опубликовано: 2014-06-13 16:56:33

    Депутати з об’єднання  «Економічний розвиток» передали Головному військовому клінічному госпіталю Міністерства оборони України медичне обладнання для лікування поранених військових під час антитерористичної операції. 

    Голова парламентського об’єднання, президент УСПП  Анатолій Кінах та народний депутат Олександр Кузьмук передали апарат для лікування ран за допомогою від’ємного тиску та комплектуючі до нього. Пристрій ефективно лікує складні рани, зокрема  вогнепальні поранення. Це обладнання депутати придбали власним коштом. Народні обранці, принагідно, привітали присутніх з Днем медика.

    «Бажаємо нашим славним лікарям, фахівцям, демонструвати і надалі високий рівень відповідальності, готовності рятувати життя наших бійців, щоб ми подолали всі труднощі і будували державу, яка впевнено дивиться у завтрашній день, дає високі параметри гідного життя людей. А Україна має все, щоб посісти достойне місце у світі»,– сказав А. Кінах у вітальному слові до медиків і пацієнтів шпиталю. Він нагадав, що цей шпиталь  – один з найстаріших військових госпіталів України, спадкоємець медичного закладу, заснованого ще у 1775 році. Тож у році наступному шпиталю Міністерства оборони виповниться 240 років.

    Зараз тут  лікуються 60 поранених бійців АТО. З них 50 – військовослужбовці Збройних Сил України,  десятеро представників інших військових формувань. Більшість мають поранення кінцівок. Загалом, за час  антитерористичної операції до цього військового шпиталю доправили 140 поранених військовослужбовців ЗСУ.

    Депутати з об’єднання  "Економічний розвиток" пообіцяли, що і надалі будуть допомагати воякам. Зокрема, найближчим часом у зону бойових дій доправлять чергову партію бронежилетів. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.