• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Футболки для Второго батальона Нацгвардии

    Опубликовано: 2014-06-12 17:12:12

    Активісти громадянського руху «Відсіч» (та деякі перехожі дівчата і діти) розмалювали 300 футболок для бійців Другого Батальйону Нацгвардії. Дівчата писали на футболках побажання, такі як «Повертайся живим», «Я пишаюся тобою», «Воїн світла», «Ти – мій герой!». Не забули і про дівчат, які служать у Нацгвардії – для «відважних і прекрасних» футболки підписали хлопці. Таким чином активісти вирішили підтримати бійців, адже боєздатність армії визначається не тільки матеріальним забезпеченням, а й бойовим духом.І вже в найближчі декілька днів футболки відправлять солдатам.

    Сьогодні надзвичайно гостро стоїть питання належного забезпечення наших військових, що перебувають у зоні АТО. Маючи достатньо ресурсів, як фінансових так і організаційних, неповороткий, бюрократичний апарат держави не в змозі реагувати на нагальні проблеми військових. У зв’язку з цим, сотні громадських ініціатив узялися за виконання державних функцій – забезпечення військових, що стоять на сторожі нашого спокою.

    Активісти ГР «Відсіч» також не лишилися осторонь від проблем армії. За короткий період часу, завдяки небайдужим громадянам вдалося зібрати певну суму коштів, яку, після безпосередніх консультацій з бійцями Другого Батальйону, вирішили витратити на футболки, спідню білизну та переносні (туристичні) душі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.