• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Чиновников вывели на улицу

    Опубликовано: 2014-05-13 13:01:37

    Мешканці Шевченківського району тепер матимуть змогу побачити чиновників районної адміністрації у власних дворах.

    Новий голова району Петро Пантелеєв запровадив незвичний формат проведення нарад. Тепер обговорення проблем буде проводитись не в кабінетах, а безпосередньо на місті їх виникнення. Першій перевірці "піддалася" територія від метро Берестейської до метро Дорогожичів. Від мешканців саме цього мікрорайону надійшло найбільше нарікань на роботу районних служб. Учасники обходу на власні очі пересвідчилися, що критика людей є справедливою і має місце байдужість та небажання прислуховуватись до мешканців мікрорайону.

    «Відтепер практика проведення нарад на місцях стане постійною. – зазначив очільник району, - Керівники районних служб та місцеві чиновники повинні звітуватися не особисто мені, а мешканцям. І саме перед ними тримати відповідь. Хто, як не самі мешканці зможуть найкраще оцінити роботу тих самих комунальників? Якщо вони не справляються зі своїми обов’язками – мають звільнити місце для тих, хто впорається з роботою. Так, за результатами нашої першої наради було звільнено начальника місцевого ЖЕКу.»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.