• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Руководителями милиции на местах надо ставить молодых майоров, которые хотят стать генералами

    Опубликовано: 2014-05-06 13:49:49

    Керівництво Міністерства внутрішніх справ повинно сьогодні ризикнути і призначити на керівні посади в обласних і районних управліннях міліції молодих майорів, які готові робити кар’єру завдяки героїчній праці в інтересах України. На цьому в ефірі каналу ТВі наголосив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Віктор Матчук.

    За його словами, людей, які готові очолити справжню боротьбу з сепаратистами і терористами, не варто шукати серед генералів, які обтяжені дачами, автомобілями і звикли отримувати доплату до зарплати від місцевих авторитетів.

    «Зараз можна було б ризикнути, тим більше, що ризику насправді великого немає, і поставити керувати людей середнього покоління, можливо навіть молодих людей, майорів – тих, хто зрозуміє, що сьогодні в Україні війна. А це час, коли накази виконуються, а не обговорюються», - зазначив Матчук.

    На думку політика, таким майорам, які ще не зіпсовані системою, треба пообіцяти, що у випадку, якщо вони правильно виконуватимуть накази в державних інтересах, уже через місяць вони будуть підполковниками, через три місяці – полковниками, а через три роки – генералами.

    «Керівником міліції повинен бути в дуже хорошому сенсі цього слова – служака. Хороший кар’єрист, хороший спеціаліст своєї справи. Людина, яка хоче стати видатною у своєму виді діяльності. Він хоче стати молодими генералом, який досяг цього не завдяки хабарам, не завдяки кумівству, а завдяки своїй героїчній праці на користь України», - підкреслив представник «Третьої Української Республіки».

    Щодо губернаторів і голів РДА, то на ці посади, на переконання Матчука, треба призначити людей, які мають успішний досвід управлінської діяльності, можуть швидко приймати рішення і добиватися їх виконання, і при тому є справжніми патріотами держави. «Тут на перший план виходить патріотизм, саме українська позиція голови державної адміністрації. Адже його держава туди поставила», - зазначив він.

    При цьому Матчук навів приклад губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського, який через свою проукраїнську позицію зараз несе дуже великі фінансові втрати. «Він втратив у Криму, він втрачає в Росії, зараз у східних областях України він змушений закривати відділення Приватбанку, тому що там реально немає можливості працювати. Він це розуміє, він це сприймає, але свою позицію він не змінює», - зауважив політик.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.