• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Богомолец: Главная ценность для Украины на сегодня – это мир

    Опубликовано: 2014-05-06 13:47:23

    Ольга Богомолець взяла  участь у засіданні Всеукраїнського союзу православних жінок, яке відбулося в історико-культурному комплексі "Замок-музей Радомисль" з нагоди Дня жінок-мироносиць. На зустрічі були представниці організації зі Львова, Луцька, Вінниці, Харкова, Одеси, Черкас, Рівного, Дніпропетровська та Києва.

    Кандидат у Президенти України повідомила, що тільки-но прибула з Одеси, де збирала екстрене засідання з приводу останніх подій.

    Під час гострого обговорення конфлікту в Одесі Ольга Богомолець наголосила: "Я не ділю людей за їхніми політичними чи мовними вподобаннями. Для мене найважливіше - захистити права людей і їхню гідність і на Сході, і на Заході країни. Але є ті, котрі сьогодні вбивають наших громадян. І, незалежно від того, якою мовою вони розмовляють - українською чи російською, кого підтримують - Майдан чи Антимайдан, вони мають бути справедливо покарані".

    Першочерговою цінністю для держави мають бути громадяни та їхні інтереси, вважає Ольга Богомолець, і вона готова їх захищати як Президент України.

    "Сьогодні всі жінки мають бути мироносицями, - сказала Ольга Богомолець, - і робити все можливе, аби в країні був мир". Вона підкреслила, що духовність і віра мають бути міцною опорою для людей в цей непростий час випробувань, коли нам потрібні порозуміння, єднання і внутрішня сила.

    У  ході спілкування з представницями союзу пані Богомолець окреслила своє ставлення до навчання дітей християнської етики, а також значення віри в житті людей.

    Позиція Ольги Богомолець як Президента щодо питань релігії і виховання дітей є такою: "Держава не має втручатися ні в роботу церков, ні в уклад сім'ї. Держава має створювати умови, щоб люди почували себе захищеними і гідними". Однак кандидат зазначила, що як людина і мати виступає за введення християнської етики як предмету до складу базової освіти.

    "Головна цінність для України сьогодні - це мир", - зазначила Богомолець і закликала православних жінок зробити все від них залежне для залагодження конфлікту.

    Прес-служба кандидата на пост Президента України Ольги Богомолець

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.