• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АТО проводится исключительно в рамках закона - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-03 16:36:25

    Антитерористична операція на сході України проводиться у рамках чинного законодавства. Про це на прес-конференції в Кіровограді заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Операція проводиться виключно в рамках закону про антитерористичну діяльність. Нею керує керівник АТЦ при СБУ. Згідно із законом, в мирний час, підкреслюю без усякого воєнного чи надзвичайного стану, є право залучати до проведення АТО підрозділи і частини усіх силових структур, включаючи армію, міліцію, внутрішні війська, Нацгвардію, прикордонників. Що власне зараз і відбувається», - сказав він.

    «Заклики на нашу адресу з боку Росії  щодо незаконності АТО, що армія проти народу – це все ворожі голоси», - наголосив Гриценко.

    Політик також підкреслив, що рішення провести АТО є абсолютно правильним. «Це потрібно для того, щоб очистити країну від диверсантів та терористів. На жаль, із запізненням, але почали захищати Батьківщину», - зауважив він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.