• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко угрожали «расстрелять» во время визита в Полтаву - Канивец

    Опубликовано: 2014-05-03 15:40:22

    Невідомі заявили, що кандидата в Президенти Анатолія Гриценка «розстріляють» під час його візиту до Полтави. Про це повідомив Олег Канівець, народний депутат України й керівник виборчого штабу Гриценка.

    «Сьогодні в обід в Полтаві невідомі на джипі, проїжджаючи біля агітаційного намету Гриценка, порадили нашим активістам забиратися геть, оскільки Гриценка, я цитую, «сьогодні в Полтаві розстріляють».Саме в ту хвилини, коли я про це дізнався, розпочиналася зустріч Анатолія Гриценка з полтавчанами в міському будинку культури», - сказав Канівець.

    Олег Канівець наголосив, що команда Гриценка поставилась до інциденту серйозно, але не скасувала його спілкування з виборцями.

    «Обласний штаб у Полтаві написав відповідну заяву в правоохоронні органи. Зустрічі продовжуються, але міліція надала Гриценку машину супроводу. Ми вважаємо, що нашого кандидата залякують. Кому це вигідно?», - зауважив Олег Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.