• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Оснований для гражданской войны в Украине нет

    Опубликовано: 2014-04-29 14:46:29
    Підстав для громадянського протистояння в Україні нема. Про це, перебуваючи у Луганську, заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Я хотів би застерегти усіх від заяв про громадянський конфлікт в Україні. Немає такого, щоб один йшов проти іншого», – наголосив Гриценко.

    «Чи буде військове вторгнення Російської Федерації залежить від нас. Якщо влада і далі стоятиме й казатиме: «не провокувати», якщо влада і далі буде імітувати, а не діяти, то така імовірність висока. В той же час нам треба зробити все, щоб не допустити війни. Будь-який супротивник розуміє тільки силу, і якщо він побачить спротив на своєму шляху і втрати, він сто разів подумає йти чи не йти. Людей і зброї у нас достатньо, щоб забезпечити спокій у прикордонних регіонах і по всій країні», – наголосив Гриценко.

    Також Гриценко прокоментував можливості армії.

    «Я хотів би розділити заяви, які мають на меті заспокоїти, і її реальні можливості. Якщо взяти потенціал армії, який міг би бути при її чисельності, то зрозуміло, що він не стовідсотковий. Тому що потенціал армії складається не лише з наявності техніки або людей одягнутих у форму. Це і темп бойової підготовки, і підготовка штабів, і бойовий дух, і правильно віддані накази. Треба бути чесним, коли направляють війська і вони заходять в місто, і лейтенанту зрозуміло, що це тактична помилка. Бронетехніку заводити в місто неприпустимо», – сказав Гриценко.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.