• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему Украине не следовало бы подписывать Женевский меморандум

    Опубликовано: 2014-04-21 14:53:00

    Україна не повинна була ставити свій підпис під женевським меморандумом. Про це, перебуваючи у Львові, заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «Я ніколи як президент не видав би директиви на підписання міністром закордонних справ Дещицею того женевського меморандуму. Це ганьба», - сказав він.

    Гриценко нагадав,  що там немає жодного слова про збереження територіальної цілісності нашої держави, немає жодної вимоги до Путіна звільнити Крим від окупації. «Це неприйнятно і це не турбота про Україну», - наголосив він.

    Крім того, Гриценко підкреслив, що у зовнішній політиці потрібно чітко відстоювати свій національний інтерес, а не погоджуватись з тими, навіть на Заході, які від страху перед Путіним починають якось заспокоювати. «Закрити оту «кришку чайника» не вийде», - зауважив політик.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.