• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова Партії Пенсіонерів України Микола Кукуріка вважає, що проведення лишень дострокових виборів Президента недостатньо для відновлення спокою в Україні

    Опубликовано: 2014-02-21 15:22:35

    Сьогодні, поряд із достроковими виборами Президента, мають відбутися і парламентські вибори. Зараз дуже важливо, щоб оновлений склад парламенту справді представляли патріоти України, оскільки зрозуміло, що діючі депутати дискредитували себе, вони не здатні працювати на досягнення конструктиву. Переконаний, що особистісні інтереси переважатимуть й надалі. Маємо вибрати нових депутатів, котрі прийдуть до влади шляхом демократичних виборів, а не шляхом підкупу чи тотальних фальсифікацій.

    Також Кукуріка додав: Сьогодні дуже важливо, попри політичну кризу, не допустити краху економіки країни. Я звертаюсь до українців із закликом не піддаватися паніці, а зберігати спокій. Не потрібно давати жодних шансів валютним спекулянтам, адже передумови для різкого падіння гривні в Україні відсутні. Сьогодні, спекуляціями намагаються ще більше ускладнити ситуацію, тому маємо достойно зберігати спокій та бути розважливими».

    Прес-служба ППУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.