• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львовские предприятия ожидает тотальная милицейская проверка

    Опубликовано: 2014-01-22 01:33:12

    Голова Бродівської райдержадміністрації Андрій Ковтун зустрівся з представниками правоохоронних та фіскальних органів Бродівського району.

    Було  обговорено спільний план дій щодо легалізації заробітної плати та зайнятості населення в районі, а також забезпечення виплати заробітної плати на рівні мінімальної. Про це сьогодні, 21 січня, поавідомив кореспондент ІА ZIK з погсиланняи на дані Бродівської РДА.

    Зокрема, члени наради, серед яких були й члени робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, визначили, що з 22 січня будуть здійснюватись обстеження суб’єктів господарювання з метою вивчення ситуації щодо офіційного оформлення трудових відносин з найманими працівниками та виплати їм заробітної плати.

    За результатами обстеження у Бродівську райдержадміністрацію будуть надані рекомендації та пропозиції для усунення виявлених недоліків.

    zik.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.