• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр промислової політики Володимир Шандра повідомив про збільшення темпів приросту обсягів промислової продукції по основних видах промислової діяльності

    Опубликовано: 2005-07-14 12:07:39
    13 липня у Дніпропетровську відбулася прес-конференція Міністра промислової політики України Володимира Шандри. На зустрічі з пресою Міністр підбив підсумки роботи української металургійної галузі та привітав металургів України з професійним святом. “Я глибоко переконаний, що українські металурги заслуговують на велику увагу та дієве сприяння з боку українського уряду. Держава повинна дбати про тих, хто своєю важкою працею робить такий вагомий та важливий внесок у розбудову української економіки та у підвищення авторитету країни у світі,” – сказав Володимир Шандра.

    Також він наголосив, що Міністерство промислової політики України постійно виступає натхненником і втілювачем у життя ідеї модернізації та сучасного переоснащення металургійної галузі України, виведення її на новий якісний технологічний рівень виробництва металу.

    “Ми послідовно та твердо відстоюємо позицію, щодо залучення більшої кількості коштів для обов‘язкових інвестицій в українську металургійну галузь. Міністерство промислової політики і надалі буде виступати головним захисником інтересів українських металургів як на українському, так і на зовнішніх ринках,” – додав Міністр.

    Володимир Шандра також торкнувся і болючих питань металургів: “Нажаль, останні три місяці були відмічені погіршенням світової кон‘юнктури на ринку металу, але уряд, у свою чергу вживає і вживатиме всіх можливих заходів задля пом‘якшення наслідків такої тенденції. Я впевнений, що захистити українських металургів від різких коливань цін на металургійну продукцію та зберегти їх від інших дестабілізуючих факторів на зовнішніх ринках металу, може створення розвинутого та стабільного внутрішнього українського ринку. Саме створення такого ринку є на даному етапі пріоритетним завданням для українського уряду,” – підкреслив Міністр.

    Потім Міністр взяв участь у урочистих зборах на честь свята – Дня металурга, які відбулися у Дніпропетровському Державному академічному театрі опери та балету. У зборах також взяли участь голова Федерації профспілок України Олександр Юркін, голова ЦК профспілки металургів і гірників України Володимир Казаченко, а також голова Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Єхануров.

    Під час зборів понад 60 металургів та гірників були нагороджені Грамотою Міністерства промислової політики та Знаком Центрального комітету "За активну роботу у профспілці металургів і гірників України". Завершив збори святковий концерт, у якому взяли участь кращі творчі самодіяльні колективи палаців культури підприємств ГМК.

    Інф. Міністерство промислової політики України e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.