• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр палива та енергетики буде під громадським контролем

    Опубликовано: 2005-06-02 16:26:14
    Вчора в УКРІНФОРМІ відбулася Конференція Ініціативної групи зі створення Громадської колегії при Міністрі палива та енергетики України.

    Ініціатором заходу виступила Асоціація „Газові трейдери України”. Колегія створюється з метою підвищення впливу громадськості, профспілок та ЗМІ в управлінні паливно-енергетичним комплексом. Акредитуватись до Колегії може будь-яка організація, для цього достатньо лише подати відповідну заяву. Члени Ініціативної групи (фактично учасники конференції) будуть також акредитовані в Колегію, сама ж Ініціативна група не матиме статусу юридичної особи.

    Нагадаємо, що раніше гуманітарний віце-прем'єр Микола Томенко висловився щодо необхідності створення подібних колегій з метою громадського контролю за будь-яким органом державної влади.

    Для ініціювання таких заходів Кабмін навіть видав відповідну постанову. Цікавий той факт, що Колегія створюється не при міністерстві, а при Міністрі, тобто при конкретній особі. Але це пояснюється просто: потрібно контролювати і консультувати саме міністра, адже політичні рішення будуть залежати лише від нього. Тільки після остаточного формування Колегія визначиться зі своєю структурою та особливостями функціонування. Але вже зараз відомо, що вона буде мати свій виконавчий орган.
    ElcomartNews e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.