• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Програма "Дороги України" має бути реалізована на рівні європейських стандартів

    Опубликовано: 2005-04-28 17:36:13
    Президент України Віктор Ющенко наголошує, що програма "Дороги України" має бути реалізована на рівні європейських стандартів. "Шляхи України, магістралі України повинні стати національним пріоритетом. Українська дорога, починаючи з 2005 року, має входити у систему євростандартів", - заявив він, виступаючи на сьогоднішньому засіданні уряду. У цьому питанні, підкреслив Віктор Ющенко, слід просити підтримки і Верховної Ради, "щоб чітко побачити умови реалізації програми "Дороги України", в тому числі за рахунок фінансового підсилення з бюджету".

    Крім цього, наголосив керівник держави, не потрібно забувати і про приватні дороги та мости з тим, щоб "розкрити усі можливості". "Якщо ми зробимо за п'ять років цю програму, це буде однією із знакових дій нової влади", - сказав він. Президент також звернув увагу на необхідність зміцнення лідерства України у регіональному транзиті, використовуючи унікальне географічне розташування країни. Він підкреслив, що транзитна політика має бути сформована дуже чітко, і закликав міністра транспорту та зв'язку Євгена Червоненка підготувати звіт про стан автомобільного, залізничного, морського і повітряного транзитів із тим, щоб урахувати усі перспективи і завдання, які слід реалізувати у 2005 році, і згодом вийти "на нову концепцію транзитної політики в Україні".

    Инф. Урядовий портал e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.