• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стан проїзду на автомобільних дорогах України на 19 квітня 2005 року

    Опубликовано: 2005-04-19 15:58:19
    Проїзд автомобільного транспорту дорогами загального користування забезпечений.

    Полтавська область. З 5 березня 2005 року обмежено рух вантажного транзитного транспорту, загальна маса якого перевищує 13 тонн або навантаження на вісь перевищує 9 т, по мосту через р. Дніпро в м. Кременчук. Об'їзд здійснюється за маршрутами:

    - з міст Дніпропетровськ та Олександрія - автодорогою Р-17 Суми-Полтава-Олександрія до с. Білецьківка; автодорогою Р-15 Канів-Чигирин-Кременчук до м. Світловодськ Кіровоградської області; автодорогою Т-17-03 /Р-02/-Недогарки-Світловодськ з виїздом на автодорогу Р-02 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя в районі с. Недогарки.

    - з міст Київ та Полтава - автодорогою Р-02 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя до с. Недогарки; автодорогою Т-17-03 /Р-02/-Недогарки-Світловодськ до м. Світловодськ Кіровоградської області; автодорогою Р-15 Канів-Чигирин-Кременчук з виїздом на автодорогу Р-17 Суми-Полтава-Олександрія в с. Білецьківка.

    Чернігівська область. На автодорозі Н.-Сіверський-Бирино-Прокопівка з метою запобігання руйнуванню понтонного моста через р. Десна біля м. Н.-Сіверський здійснюється його розведення на нічний час з 20.00 до 8.00. Рух до населених пунктів Бирино, Прокопівка та Підгірне в нічний час здійснюється через м. Шостка.

    Волинська область. З 23 березня поточного року, у зв'язку зі значним перезволоженням земполотна на ділянці км 109+500 - км 117+960 автодороги М-08 Устилуг - Луцьк - Рівне, тимчасово закрито рух по лівому проїзду (дорога першої категорії), з переведенням його на правий проїзд. Встановлено відповідні дорожні знаки.

    Рівненська область. Вода на дорозі Н-18-1007 Деражне-Суськ-Клевань, км 0+700 - км 1+300, зійшла повністю. В той же час, через перенасиченість дорожного полотна водою, рух транспорту тимчасово закритий і здійснюється по об'їзду по а/д Н-18-1010 Дюксин-Соломка-Глажова-Н.Берестовець.

    Одеська область. У зв'язку з проведенням реконструкції шляхопроводу на а/д М-05-01 Обхід м. Одеса (на перетині з а/д Київ-Одеса), починаючи з 04.04.05, організовано круговий рух транспорту на даній ділянці дороги.

    Огляд стану водних об'єктів.

    Протягом минулих трьох діб тривав повільний розвиток весняного водопілля на Дніпрі вище Київського водосховища, Десні з добовими підвищеннями рівнів води на 1-12 см. На Прип'яті нижче Мозиря (пригирлова ділянка) 16-17 квітня сформувався максимум водопілля, що за величиною дещо перевищує середнє багаторічне значення. На українській ділянці Дунаю продовжується спад весняного водопілля з інтенсивністю 1-4 см за добу. 17-18 квітня біля м. Вилкове відмічався ріст рівнів води на 1-2 см, який досяг небезпечної відмітки підтоплення низько розташованих ділянок.

    На інших рівнинних річках країни рівні води коливалися в межах 1-23 см за добу з переважанням спадів.

    У результаті помірних опадів у Карпатах 16-17 квітня відмічалися підйоми рівнів води на Дністрі, Тисі та їх гірських притоках на 10-50 см, Пруті і його притоках на 10-67 см, Тисі біля Чопа на 84 см.

    Вода утримується на заплаві Десни біля Новгорода-Сіверського, Снові біля Щорса; річок басейну Сіверського Дінця: Оскіл біля Куп'янська, Лопань біля Козачої Лопані; Середнього Дніпра: Сула біля Лубен, Псел біля Обояні, Хорол біля Миргороду, Ворскла біля Чернетчини, Удай біля Прилук; Південного Бугу: Гнилий Тікич біля Лисинки; гирловій ділянці Прип'яті та на правих притоках Прип'яті: Стоході біля Любашева, нижніх ділянках Стирі, Горині, Уборті.

    Инф. mintrans.gov.ua e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.