• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Комітет з питань Європейської інтеграції підтримує ратифікацію Кредитної угоди

    Опубликовано: 2006-02-16 14:38:00

    Комітет з питань Європейської інтеграції підтримує ратифікацію Кредитної угоди (Фінансування Української ЕСКО (друга фаза) між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку (Інформаційне управління)

    Угода передбачає отримання коштів у розмірі 20 млн. дол. США для надання можливості малим та середнім, приватним і державним підприємствам та державним установам України впроваджувати проекти з енергозбереження, а також сприяння розвитку ефективних механізмів виконання проектів з енергозбереження в Україні з використанням ресурсів приватного сектору, як це передбачено положеннями Угоди.

    Суб´єктами виконання зобов´язань, узятих Україною за міжнародним договором, визначено Держкоменергозбереження або його правонаступник, який проводитиме єдину державну політику у сфері енергозбереження, та ЗАТ "УкрЕСКО".

    Набрання чинності Угодою дозволить реалізувати 10-20 енергозберігаючих проектів, що забезпечить економію енергії та енергоресурсів на рівні 20-30 млн. гривень на рік, всебічно розвивати галузь енергозбереження в Україні тощо.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.