• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Законопроект цивільно-процесуальних та господарсько-процесуальних правовідносин

    Опубликовано: 2006-03-01 10:30:00

    Комітет з питань правової політики рекомендує парламенту прийняти за основу поданий на заміну проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо розмежування переліку справ, підвідомчих господарським судам та загальним судам)

    Законопроект спрямований на врегулювання цивільно-процесуальних та господарсько-процесуальних правовідносин згідно з засадами судочинства, встановленими Конституцією України та законами України. Метою законопроекту є чітке визначення підсудності (підвідомчості) справ для всебічного захисту прав, свобод та інтересів фізичних і юридичних осіб, держави.

    Зокрема. проект передбачає введення норм, які чітко визначають підвідомчість (підсудність) справ, що виникають при вирішенні корпоративних конфліктів. Крім того, проведено розмежовування справ, які підвідомчі господарському суду та судам загальної юрисдикції.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.