• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінпаливенерго презентує доопрацьований проект Енергетичної стратегії України до 2030 року

    Опубликовано: 2006-03-13 15:24:00

    Міністерство палива та енергетики України планує 20 березня 2006 року провести в "Українському домі" столиці презентацію доопрацьованого проекту Енергетичної стратегії України до 2030 року.

    Очікується, що у презентації Енергетичної стратегії візьмуть участь Президент України Віктор Ющенко, Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров, Міністр палива та енергетики України Іван Плачков, а також представники зарубіжних енергетичних компаній.

    Сьогодні, 13 березня 2006 року, проект Енергетичної стратегії розглядається на урядовому комітеті з питань розвитку реального сектору економіки, який очолює перший віце-прем’єр Міністр України Станіслав Сташевський. У середу, 15 березня 2006 року, документ планується винести на розгляд Кабінету Міністрів України.

    Нагадаємо, що розробником проекту Енергетичної стратегії України до 2030 року виступає Міністерство палива та енергетики України, а також Інститут загальної енергетики Національної академії наук України.

    З новим варіантом проекту Енергетичної стратегії України до 2030 року можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Мінпаливенерго (www.mpe.energy.gov.ua) у розділі "Нормативна база".

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.