• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про Національну програму мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи на 2002 - 2005 та на період до 2010 року"

    Опубликовано: 2006-03-14 12:49:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про Національну програму мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи на 2002 - 2005 та на період до 2010 року"
    Програма містить відомості про перелік та обсяги вже проведеної роботи по подоланню наслідків Чорнобильської катастрофи, вказує на соціально-психологічні та економічні наслідки аварії. В тексті подано статистичні дані про обсяги спричинених збитків по забрудненню оточуючого середовища, його негативного впливу на здоров´я осіб, що постраждали від Чорнобильської катастрофи, чи приймали участь в її ліквідації.

    Метою створення Програми є збереження здоров´я осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та їх нащадків; зміцнення та підтримка бар´єрів радіаційної безпеки, протирадіаційний захист населення, яке проживає на територіях, що зазнали радіоактивного забруднення, максимально можливе обмеження поширення радіонуклідів із зони відчуження; удосконалення соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, реабілітація територій і населених пунктів.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.