• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гладкіх: Укрзалізниця має продовжувати будувати

    Опубликовано: 2006-03-23 12:09:00

    22 березня 2006 року на привокзальній площі, недалеко від будівлі залізничного вокзалу Донецьк, відбулося освячення каменя закладеного в основу майбутньої каплиці Святителя Миколи Чудотворця, покровителя всіх мандрівників. На закладенні був присутній Генеральний директор Укрзалізниці Василь Гладкіх.

    Освячення почалося з молитви, яку читав настоятель майбутнього храму архимандрит Єлисей. Службу правив також отець Федір, благочинний Донецькій єпархії, разом з іншими духовними особами та в супроводі церковного хору.

    Служба на привокзальній площі привернула увагу багатьох. Люди підходили і брали участь в богослужінні. Після закінчення молебня присутніх окропили святою водою. Кожен отримав іконку Святителя Миколи Чудотворця.

    Хоча впродовж дня погода була похмурою – під час служби небо над площею прояснішало.

    “Укрзалізниця має продовжувати будувати церкви та каплиці поряд з вокзалами”,– сказав Генеральний директор Василь Гладкіх. – “Ми – християни, віруємо в силу духовну і силу над нами. Хай Святитель Миколай захистить всіх, хто в дорозі”!

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.