• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сирія відкинула звинувачення у небажанні співпрацювати зі слідством ООН

    Опубликовано: 2005-11-01 11:29:00
    Сирія вкотре відкинула звинувачення у небажанні співпрацювати зі слідством ООН щодо вбивства колишнього прем"єр-міністра Лівану Рафіка Харірі.
     
    Таке заперечення пролунало невдовзі по тому, як у понеділок Рада Безпеки ООН одностайно проголосувала за резолюцію, яка містисть погрозу застосування подальших дій проти Сирії в разі, як вона не буде співпрацювати з міжнародним слідством.
     
    Міністр закордонних справ Сирії Фарук аль-Шараа заявив, що резолюція Ради Безпеки грунтується лише на припущенні щодо причетності його країни до вбивства пана Харірі, а не на конкретних фактах:
     
    "Головна критика Сирії у звіті комісії базується на припущенні того, що Сирія є винною у скоєнні цього злочину, а не на презумпції невинності. І це було зроблено замість пошуку фактів і свідчень, які б виявили справжнього злочинця. Шкода, що резолюція слово в слово повторює висновки того звіту."
     
    BBCUkrainian
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.