• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На посаді губернатора Данілов пробув найменше з усіх своїх попередників

    Опубликовано: 2005-11-09 10:45:00
    В те, що саме він після приходу нового президента обійме цю посаду сумнівалися як його супротивники, так і деякі члени його команди. Однак, Віктор Ющенко в лютому не залишив жодних шансів нікому і Данілов став головою облдержадміністрації. Власне з цього дня його і почали знімати. Принаймні, плітки про це не полишали Данілова аж до сьогоднішнього обнародування Указу про його звільнення.
     
    Швидке входження Олексія Данилова в регіональну політику відбулось в 94-му році — луганчани його обрали своїм мером. І він став наймолодшим міським головою в Україні. Період його керування Луганськом багатьом запам’ятався вирішенням транспортної проблеми, завершеннями ряду довгобудів, будівництвом нових об’єктів та організацією свят, яких до цього луганчани ніколи не бачили. Однак, чистолюбиві плани молодого реформатора наштовхнулися на протистояння зі старою регіональною елітою. І його не без допомоги тодішнього губернатора депутати міськради достроково зняли з посади. Щоправда потім це рішення було судами визнано незаконним.
     
    Після нетривалої перерви Данілов у 2002-му році мав намір повернутися в крісло міського голови Луганська. Однак, і тут не обійшлося без втручання оновленої регіональної еліти. З її допомогою його найбільш реального переможця за крісло мера зняли з передвиборчих перегонів.
     
    Однак, в тіні Данілов лишався недовго. В 2004-му році він очолив обласний передвиборчий штаб тоді ще опозиційного кандидата в Президенти Віктора Ющенка. За час його керування штабом критиків у нього вистачало. Однак, найголовніший результат було досягнуто — Ющенко став Президентом. Данілов же обійняв посаду губернатора.За час свого губернаторства Данілов сконцентрував свої зусилля на реалізації ряду інвестпроектів, таких як переробка шахтних вод, виробництво бензину з вугілля та ряду інших. До найбільших промахів можна віднести проблеми кадрової політики та зниження обсягів промислового виробництва.

    Між тим відставленому губернатору забуття не загрожує. На нього вже чекає посада у виконавчій владі. Якщо він від неї відмовиться, то цілком можливо, що його побачать на керівних посадах в одному з передвиборчих штабів.
     

    "Cхіd.Info"

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.