• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач провів оперативну нараду

    Опубликовано: 2005-12-05 12:46:00
         В понеділок, 5 грудня, голова обласної державної адміністрації Роман Ткач провів оперативну нараду за підсумками минулого тижня та з питань роботи поточного. На нараді були присутні заступник голови обласної ради Романія Постолянюк, заступники голови ОДА Дмитро Шлемко та Богдан Борович, міський голова Івано-Франківська Зіновій Шкутяк, керівники управлінь та апарату ОДА.

         Як зазначив Р.Ткач, 7 грудня на засіданні Кабінету Міністрів буде розглядатись питання про стан соціально-економічного розвитку Івано-Франківської та Миколаївської областей. Доповідати на засіданні буде власне голова ІФ ОДА Роман Ткач. Також 7 грудня відзначатиметься День місцевого самоврядування. З нагоди цього свята в облмуздрамтеатрі відбудуться урочистості та святковий концерт.

         Як повідомив начальник головного управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Павло Андрусяк, на 8-9 грудня запланований візит до Івано-Франківська австрійської міжурядової комісії. Крім того, цього тижня голова облдержадміністрації Роман Ткач у складі урядової делегації на чолі з Прем'єр-міністром Юрієм Єхануровим відбуває до Литви для підписання міждержавного договору та окремого договору між Івано-Франківською областю та Паневєжиським повітом.

         Роман Ткач також зобов'язав керівників управлінь до 10 грудня подати керівнику апарату ОДА пропозиції щодо плану роботи на наступний рік.
     
    "ifPortal.net"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.