• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Романчук провів оперативну нараду

    Опубликовано: 2005-12-19 16:48:00

    В понеділок, 19 грудня, перший заступник голови ОДА Андрій Романчук провів традиційну оперативну нараду. На нараді були присутні начальники управлінь та працівники апарату облдержадміністрації.

    Перший заступник начальника головного управління економіки Зінаїда Федорук повідомила начальників управлінь, що до середи цього тижня в управління економіки необхідно подати пропозиції щодо переліку показників, за якими оцінюватиметься та чи інша галузь, а також уточнену інформацію за 11 місяців поточного року щодо соціально-економічного розвитку Івано-Франківської області.

    За словами начальника головного управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Павла Андрусяка, на форумі «Різдво в Карпатах». Захід планується провести з 12 по 15 січня 2006 року. Очікується приїзд послів іноземних держав, акредитованих в Україні та представників засобів масової інформації з усіх регіонів нашої держави.

    "Івано-Франківська облдержадміністрація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.