• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк відбув з робочим візитом до Литовської Республіки

    Опубликовано: 2005-12-23 12:02:00
    Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк відбув cьогодні з робочим візитом до Литовської Республіки, повідомили в прес-службі МЗС. У рамках візиту заплановані зустрічі глави українського зовнішньополітичного відомства з Президентом Литви Валдасом Адамкусом, Головою парламенту Артурасом Паулаускасом, переговори з міністром закордонних справ Литви Антанасом Вальонісом, зустріч з представниками української та литовської громадськості.
     
    У центрі уваги сторін перебуватимуть питання взаємодії у реалізації євроінтеграційних та євроатлантичних прагнень України. У ході візиту сторони також планують обговорити шляхи активізації політичного діалогу, посилення економічної складової двосторонніх відносин, перспективи розвитку співпраці у транзитно-транспортній та інвестиційних сферах, а також культурного та гуманітарного співробітництва.  
     

    Прес-служба КМУ 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.