• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся із заступником Командувача Багатонаціональними силами в Республіці Ірак

    Опубликовано: 2005-12-27 09:11:00
    Президент України Віктор Ющенко зустрівся із заступником Командувача Багатонаціональними силами в Республіці Ірак Міком Х’югтоном. Зустріч відбулася у приміщенні міжнародного аеропорту м. Багдада. Сторони висловили задоволення співпрацею вояків із різних країн. Про це ELCOMART Политика  повідомила прес-служба Президента.
     
    М. Х’югтон високо оцінив професіоналізм українських миротворців, їхнє ставлення до виконання службових обов’язків. Він також подякував за внесок українського контингенту, зроблений у навчання іракських військових. Віктор Ющенко висловив переконання, що Україна розвиватиме широкомасштабні економічні проекти в Іраку. Він наголосив, що тема поглиблення українсько-іракського співробітництва була обговорена на зустрічі з Прем’єр-міністром Іраку І. аль-Джаафарі. Цією зустріччю Глава держави завершив робочу поїздку до Іраку та відбув до Києва.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.