• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський провів засідання Урядового комітету

    Опубликовано: 2005-12-27 12:41:00
    Під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра Станіслава Сташевського відбулося засідання Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки, на якому було розглянуто ряд важливих питань.
     
    Підтримано проект постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до Порядку видачі органами державного пожежного нагляду дозволу на початок роботи підприємства та оренду приміщень.” Проблеми, з якими стикаються суб’єкти господарювання під час отримання дозволів на початок роботи від органів державного пожежного нагляду, є наслідком недосконалої нормативної бази. Запропоновані зміни дадуть можливість зменшити кількість об’єктів, які потребують дозволу на початок роботи від органів державного пожежного нагляду та розпочати власну діяльність за декларативним принципом;
     
    схвалено Концепцію програми сталого соціально – економічного, екологічного і культурного розвитку м. Севастополя на 2006 – 2015 роки. Документ визначає основні напрямки розвитку міста, накреслює шляхи і способи їхнього розв’язання в промисловості, рибній галузі, портовому господарстві, екологічному оздоровленню, житлово – комунальному господарстві, розвитку культури та охорони об’єктів культурної спадщини, малого і середнього бізнесу тощо. Реалізація Концепції сприятиме залученню інвестицій, вирішенню гострих соціально – економічних проблем міста, створенню додаткових робочих місць, збільшенню надходжень до державного та місцевого бюджетів;
     
    погоджено проект постанови Кабінету Міністрів “ Про затвердження Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про виробничу кооперацію”.
     
    Угода з Молдовою сприятиме розвитку міжнародної спеціалізації і кооперації виробництва, забезпеченню умов їхнього здійснення, визначенню пріоритетів у галузях промисловості, розробці та реалізації спільних проектів і програм.
     
    На засіданні Урядового комітету були прийняті рішення також з інших важливих питань.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.