• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Іраку повернулися ще 118 українських миротворців

    Опубликовано: 2005-12-27 17:05:00
    Сьогодні, 27 грудня, о 14.05 у Львівському аеропорту “Скнилів” здійснив посадку літак Ту-154 Державного підприємства Міністерства оборони України “Українська авіаційна транспортна кампанія”, який доставив на Батьківщину 118 українських військових.
     
    Це вже сьомий борт із запланованих дев’яти, якими в рамках завершального етапу виведення українського миротворчого контингенту з Республіки Ірак, передислокують наших миротворців в Україну.
     
    Сьогодні ж з кувейтського порту Аш-Шуайба вийшов та взяв курс на Україну перший паром з технікою та майном українського миротворчого контингенту. Вантаж на борту порому супроводжують 6 українських миротворців.
     
    Довідка. Відповідно до рішення Президента України національний миротворчий контингент в Республіці Ірак буде виведений з території цієї країни до кінця цього року. Згідно з планом, який погоджений з усіма сторонами, виведення контингенту заплановано завершити до 30 грудня 2005 року.
     
    Всього станом на 27 грудня в Україну з Іраку повернулося 675 військовослужбовців українського миротворчого контингенту в Республіці Ірак.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.