• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: Уряд України готує реформу грошового забезпечення військовослужбовців

    Опубликовано: 2005-12-27 17:29:00
    “Реформа грошового забезпечення, яка зараз готується в Уряді України, спрямована на те, щоби із загальної структури грошового утримання вилучити або зробити максимально незначною частку доплат, які виплачуються рішенням міністра оборони, Уряду та Президента України”. Про це сьогодні, 27 грудня, заявив міністр оборони України Анатолій Гриценко.
     
    “Ця реформа передбачає збільшити частку основного окладу за посадою, окладу за військове звання, і залежність загальної суми від тривалості військової служби”, - додав Анатолій Гриценко.
     
    Керівник військового відомства також висловив сподівання, що одним з ключових революційних рішень Державної комісії по реформуванню Збройних Сил, інших військових формувань і оборонно-промислового комплексу України, яку було створено рішенням Президента України і яку очолює Прем’єр-міністр України, буде вирівнювання соціальних стандартів для служби в усіх силових структурах.
     
    “Не повинно бути такого, коли командир армійського корпусу у Збройних Силах отримує менше ніж старший уповноважений у Службі безпеки України або підполковник у прикордонних військах чи у МНС. Не може бути такого, щоб життя військовослужбовця залежало від назви силової структури, в якій він служить. Адже якщо гине військовий – сума страховки складатиме 17 тисяч гривень з наступного року, а в цьому році – 8,5 тисяч гривень. Гине міліціонер – ця сума 70-100 тисяч гривень. Це не правильно, не по державному”, - наголосив міністр оборони України Анатолій Гриценко.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.