• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Начало в 14:00

    Анна Герман - Народный депутат Украины, член фракции Партии регионов

    Анна Герман - Народный депутат Украины, член фракции Партии регионов

    Тема: Принесут ли досрочные выборы стабильность Украине?

    Анна Герман - Народный депутат Украины, член фракции Партии регионов, журналист

    Анна Герман - бывший руководитель Киевской редакции Радио Свобода, а также экс пресс-секретарь премьер-министра Украины Виктора Януковича.

    Анна Герман долгое время работала журналистом — голос Анны Стецив (ее предыдущая фамилия) на Радио Свобода помнят еще с советских времен.

    За время своей профессиональной деятельности она побылава членом правления Союза журналистов СССР, в годы перестройки — заведующей отела газеты «Молода Галичина», работала корреспондентом Украинского независимого информационно-издательского союза Вячеслава Чорновола. С 1997 года работала корреспондентом в Варшаве.

    В 2004 году была пресс-секретарь Премьер-министра Украины и руководителем пресс-службы КМ Украины. После чего стала пресс-секретарем главы Партии регионов.

    Анна Герман - автор более 200 публикаций, книг «Пирамиды невидимые».



    Он-лайн конференция окончена. Благодарим всех за участие.
    Задать вопрос
    имя:

    вопрос:

    email:

    код:

    Стенограмма:

    Алексей1 14:59

    Анна, Вам очень идет в таком стиле. Очень женственно, но сдержанно.
    А вопрос такой: лично Вы видители выгоду для Украины от досрочных выборов в парламент? Спасибо. С уважением Алексей

    ответ:

    Дякую за комплімент. Особисто я воліла б, щоб в країні була стабільність і щоб ті темпи економічного розвитку, які ми маємо зараз зростали, щоб ми не витрачали часу, коштів і зусиль на вибори, які фактично не змінять політичної карти України. Якби це залежало від мене то 370 млн. гривень призначені на вибори я виплатила б пенсіонерам, полегшивши таким чином їхнє життя. Я проти частих змін команд, урядів через те, що ми забагато часу марнуємо на ці перестановки, на те щоб люди по новому звикали до роботи, яку вони виконують. Я за те, щоб ефективно використовувати досвід, уміння і професіоналізм українських урядів. Змінюючи їх щороку ми втрачаємо шанс досягти стабільності і сталого розвитку.



    Dark 15:02

    З задоволенням прочитав останній коментр про Плюща на pravda.com. Як можна досягти такої яскравості у журналістській роботі? Хотілось би почути вашу думку - я аспірант інституту журналітики КНУ.

    ответ:

    Досвід у журналістиці, як і в будь-якій іншій професії дається пережиттям знанням ситуації і людей, це приходить з роками, якщо ти не перестаєш працювати над собою і пропускаєш через власні емоції усе що відбувається навколо. Я мала багато щастя в житті зустрічати цікавих людей, Іван Плющ був одним з них.



    Fr66 15:03

    Как вы оцениваете смену имиджа Юлии Тимошенко? Не считаете ли, что "блондинка она и есть блондинка"?

    ответ:

    Насамперед, я не маю упереджень проти блондинок. Юлія Володимирівна не належить до тих жінок, які щось втрачають чи навпаки отримують в залежності від кольору волосся. Вона самодостатня, цікава і перспективна. Відчувається останнім часом з її манери говорити і поводитися те, що вона багато в житті пережила. Дай Боже, щоб це минулося, щоб вона повернула собі той внутрішній спокій і впевненість, які колись, свого часу, давали їй можливість уникати гострих суджень про інших людей, уникати роздратованих ноток, уникати безапеляційності. Повторюю, я не звинувачую її ні в чому і деяку надмірну гостроту її виступів списую на ті тяжкі переживання через які їй довелося перейти і через які переходять в Україні усі сильні і цікаві політики.



    Зоя, Ірпінь 18:36

    Пані Ганно! Як Ви можете працювати на колишнього засудженого, який двох слів до купи зв'язати не може? До того ж, Ахматову називає Ахметовою, а Гулака-Артемовського - Гулаком-Артьомовським?

    ответ:

    Я вважаю, що мені в житті надзвичайно пощастило зустріти таку сильну непересічну і щиру людину, поряд з якою я працюю з 2004 року. Без цієї зустрічі я не мала б достатнього шансу для самореалізації,  я не навчилася б так багато, що стосується чисто людських якостей. Люди, які працюють зі мною в команді в великій мірі є для мене прикладом стійкості, самопожертви, щирості і принциповості.



    Ирина 19:00

    Почему "Регионалы" не заступаются за жителей Донбасса, которых поливают грязью такие политики, как Винский. Нам очень обидно! Нас представляют в СМИ тупыми баньдюками!

    ответ:

    Вінский не належить до тих національних авторитетів, на думку яких треба зважати. Вінский кон’юнктурний і достатньо банальний. Позатим я вважаю, що дончани мають сильний характер, свої принципи, свої традиції, що вони своєю працею і суттю свого життя довели певну першість в Україні. Адже саме представника Донбасу народ назвав  своїм прем’єр-міністром. До того ж Ви, мабуть, не знаєте, що в моєму рідному Львові зараз дуже модний тост: «за Вас, за нас і за Донбас». Так що не звертайте уваги на бруд, який ллють оплачені політ технологи, це всього лише завдання, яке вони виконують на замовлення певних партій і це не має нічого спільного зі ставленням України та її народу до Донбасу і до дончан. Словом, «За вас, за нас і за Донбас

    Виктория 19:40

    Здравствуйте Анна!Скажите пожалуйста какое будущее (по Вашим оценкам) ожидает граждан Украины и Украины в целом? Желаю Вам успехов.

    ответ:

    Ожидает то будущее, которое мы сами себе построим. Я всегда верила в то, что Господь любит нас и нашу страну, может быть, поэтому посылает нам такие испытания, но мы  сильный народ и нас трудно сломать. Мы все преодолеем и будем счастливы. Может быть, в моих словах слишком много оптимизма, но я верила в это даже в худшие, чем сейчас времена.



    СенЯ 11:28

    ХТО ОТРУЇВ ЦУШКО?

    ответ:

    А хто отруїв Ющенка? Луценко не раз заявляв про те, що він знає навіть прізвище депутата, який перевозив отруту для Ющенка. Чому він і досі не назвав цього прізвища, чому він так легко забуває про звинувачення, які він кидає в телеефір? Я могла б продовжити цю тему, однак ці мої запитання, як ви розумієте, риторичні. Будемо сподіватися, що довідаємося колись правду і про Цушка, і про Гонгадзе до речі. 

    Дима 11:39

    чем, по-Вашему, вызваны действия В.Ющенко, Кириленко, Тимошенко по деструкции Украины?

    ответ:

    У них одна мета – позбутися Януковича. Він надто сильний лідер і надто перспективний. Саме тому вони роблять усе, щоб не дати йому працювати для України, вони розуміють, що Янукович ніколи не буде маріонеткою в їхніх руках. Тому і після осінніх виборів вони будуть каламутити воду, тому що перемоги їм не досягнути і до влади їм не прийти.



    Антон Вікутенко 11:41

    Добрий день. Мене дуже турбує, чому саме на В.Януковича сиплеться стільки брудних інсинуацій. ті ж сайти обоз, карикатури, та й від депутатів б"юту бруду багато.Дякую.

    ответ:

    Бояться сильних. Сильний найбільше б’ють. Намагаються скомпрометувати, зробити якість провокації і т.д. Але феномен Януковича у тому, що бруд не прилипає до нього. Не зважаючи на всі інсинуації, звинувачення, вигадки Янукович стає все більш популярним в народі і рейтинги його ростуть. 

     



    Артём 11:44

    Анна Николаевна,как Вы отностесь к Тимошенко,не в политическом плане,а как к женщине?

    ответ:

    И как к женщине в том числе, я отношусь к ней очень доброжелательно. В свое время она сделала очень много хорошего для моей страны, моего народа. Я умею ценить людей и за прошлое в том числе.



    Арамис 11:44

    Анна Николаевна, как Вы лично оцениваете шансы Партии регионов на предстоящих парламентских выборах? И Какие партии войдут в новую коалицию?

    ответ:

    Я думаю, что Партия Регионов получит на следующих выборах минимум 211 мандатов. К сожалению, у меня нет уверенности в том, что Партия Регионов приведет в парламент 226 депутатов, поэтому коалиция неизбежна. Я надеюсь, что в коалицию войдут политические силы, у которых похожие цели, идеология, стратегия и тактика.



    Людмила 11:50

    Здраствуйте! Как Вы считаете правильно ли поступил В.Ф.Янукович, идя на компромис с Ющенко и признав его нарушения (Конституция)?

    ответ:

    Янукович сделал все для того, чтобы Украина избежала кровопролития и гражданской войны, он поступил как государственный муж и ответственный политик.



    Артем 11:51

    Добрий день пані Ганно!
    Яким на Вашу думку буде майбутнє країни після парламентських виборів?


    ответ:

    Парламентські вибори, як я вже казала, не змінять принципово політичну карту України. Можливо трохи менше депутатів буде від «Нашої України». Можливо прийдуть до парламенту кілька нових цікавих облич, але це не вплине суттєво на розстановку сил. Я сподіваюся, що Україна не змінить зовнішньо політичного курсу і не відмовиться від стратегічного завдання піднесення стандартів життя українців до європейського рівня.

     



    Дмитрий 11:56

    Уважаемая Анна Николаевна,как вы счиаете,кто мог отравить министра Цушка,и кому это выгодно. Зарание спасибо.

    ответ:

    Цушко сам заявляв про те, що йому відомо хто його отруїв. Будемо чекати одужання  Василя Петровича і його публічного підтвердження його інформації. Зараз головне інше, як зберегти і захистити Цушка і таких як Цушко політиків і державних діячів. Йдеться про те, що в нашій країні не так багато незалежних і відважних людей при владі. Якщо з’являється хтось такий його тут же намагаються знищити чи відсунути від влади. Це ще радянська практика нетерпимості до тих, хто має свою думку і не боїться відстоювати свою позицію, хто не звик схиляти голову перед начальством, коли відчуває свою правоту. Цушко належить до високого класу політичних діячів України і треба зробити все, щоб не дати його недоброзичливцям знищити його політичну кар’єру і його життя.  



    Маша 12:05

    Здраствуйте. Если КС признает оба указа Президента не конституционными, каковы Ваши дальнейшие действия?

    ответ:

    Рішення Конституційного Суду, якби такі були, врятували б Україну від затяжної політичної кризи, від не потрібних народу виборів, від нерозумного витрачання народних грошей, від нестабільності і т.д. Але, на жаль, Секретаріат Президента багато зробив для того, щоб знищити конституційне правосуддя в Україні. Тепер треба буде, щоб минуло дуже багато часу для відновлення ефективної роботи цієї інституції. Наслідки нищення українського конституційного правосуддя держава і суспільство будуть відчувати ще багато років.



    Серёга 12:12

    Здрасти. Поддерживаете ли Вы во всем В.Ф.Януковича? Если нет, то чтобы Вы сделали по-другому или чтобы Вы изменили?

    ответ:

    Я часом думаю про те, чи змогла б я так, як він прощати зрадників…

    Анна 12:17

    Как Вы считаете, сегодняшнею ситуацию можно по иному решить, то есть без проведения выборов?
    За ранее благодарна за ответ.

    ответ:

    Можно. Але на жаль не вдається. Натиск опозиції, яка сподівається в результаті наступних виборів зайняти найвищі посади в державі був не настільки сильним як небезпечним для миру і спокою в Україні. І коли на одну шальку терезів був поставлений громадянський мир, а на іншу розв’язання кризи без виборів, для нас переважив спокій і мир в Україні. Ми напевно були б поганими і безвідповідальними політиками, якби злегковажили громадянським миром в Україні.



    Елена Дмитриевна 12:23

    Многие разочарованы в поступках Януковича, также он не выполнил свои предвыборные обещания по поводу принятия русского языка, вступления в НАТО и т.д. У него же было достаточно времени - 2 года. А мы ведь голосовали и верили Вам. Как Вы можете прокомментировать ситуацию?

    ответ:

    За неповний рік перебування при владі уряд Януковича двічі підняв зарплати і пенсії. У вересні це буде зроблено в третій раз. Для того, щоб змінити Конституцію в якій як ви знаєте зафіксовано про то, що українська мова є державною мовою в Україні треба мати конституційну більшість у парламенті. Можливо після наступних парламентських виборів ми матимемо цю більшість. Що стосується НАТО, то позиції Януковича, яка зводиться до того, що в НАТО можна вступати лише тоді, коли згоду на це дасть на референдумі більшість українського народу, є однією з причин, що його намагаються за всяку ціну прибрати з першої шеренги українських політиків. Якщо ви уважно проаналізуєте всі виступи і публічні заяви Віктора Януковича, ви безперечно погодитеся зі мною. Дякую за увагу до цих проблем.



    Лілія Володимирівна 12:32

    Добрий день, Ганна Миколаївна!
    Ми все ж таки віримо, що добро переможе зло і сподіваємося, що в найближчий час все стабілізується. Ми віримо в Вашу перемогу, бо необхідно поставити крапку всім шахрайствам. Що ви будете робити, якщо будуть масові фальсифікації і як Ви будете з ними боротися?
    Бажаю успіху.
    З повагою, Лілія Володимирівна

    ответ:

    Дякую за добрі слова. Нам не обійтися без вашої допомоги. Лише свідомість громадян і їхнє пильне око найкраща гарантія того, що вдасться поставити заслін тим, хто має плани фальсифікації наступних виборів. Ми зробили багато, щоб законодавчо закріпити хоч якісь гарантії, які дадуть можливість оборонити суспільство від фальсифікації. Але жоден закон безсильний, якщо ми не матимемо опори серед широких верств громадян, коли ви і такі самі свідомі люди, як ви, не допоможуть провести вибори чесно і прозоро.   



    Олександра 15:05

    Здраствуйте Анно Герман. Скажіть мені будьласка чого ваша партія так боїться чесних виборів,коротше кажучи простий народ?Дозволили б нам вибрати чи гідні ви та ваша партія бути в Верховній раді?Та ні, ви довго не хотіли,щоб вам дали справедливу оцінку люди,а значить винні. Не треба лукавити,ваша коаліція, винна в тій ситуації,що трапилась у нас в державі та ще зрадник мороз. Забагато на себе узяли і надірвалися.Що не вдалося узурпувати владу в державі? Треба дякувати Господу,що ваші хитрі наміри провалилися. Зарубайте собі на носі,що ви,депутати, лише слуги народу,а не пани,і ніхто вам не давав дозволу вирішувати за весь народ долю УКРАЇНИ. Я розумію,що кримінальні депутати вашої фракції,це і є обличчя та сутність її,а ви лише її прикриття,щоб не так видно було всю цю гниль. От тільки ніяк не можу зрозуміти за які ж великі та ГРЯЗНІ гроші ,такі люди,як ви, згоджуються бути ширмою. А як, щодо свободи слова? Пригадую, як ваш однопартієць калашников образив журналістів з телеканалу СТБ і йому це зійшло з рук. Та що там казати ,таких випадків безліч в вашій партії. От доки таких "звірів,а не людей" ви будете презентувати доти ви і будете партією олігархів та негідників. Доречі,було б цікаво послухати ваші виправдання,чому ж досі ця людина є членом вашої партії після такого ГАНЕБНОГО випадку. Та,що там слухати все й так ясно видно,для людей,що хочуть бачити і чути. Ганьба партії "регіонів",бо ви слухаєте і робите те,що вам кажуть ваші"хозяини",чуєте лише себе,а народ тримаєте за дурнів.Але нічого прийде час і ви всі відповісте перед нами та УКРАЇНОЮ за всі ваші погані справи. Я знаю,що ви б мене вже за такі слова ,ще 4 роки назад кинули б за грати ,або взагалі знищили,як Гонгадзе,бо я кажу правду вам в очі,як це робив він. Дуже ви вже її боїтеся,це і є та зброя якою з вами треба боротися-ПРАВДА. Так,не смійтеся, правда жива і ніколи не помре.Поки є прості люди,які люблять УКРАЇНУ вона буде жити,як би ви її не обкрадали, не нищили ,не топтали та не ганьбили. Бо ви ніщо,а ми,НАРОД-і є УКРАЇНА. Господи бережи УКРАЇНУ!

    ответ:

    Це добре, що ви кажете правду. Мусите одначе визнати, що ви не маєте монополії а ні на правду, а ні на патріотизм. Я порадила б вам толерантно ставитися і до тих людей, а їх мільйони, які думають не так як ви і які підтримують інші політичні сили. Як написано у Святому Письмі: не судіть і не будете суджені. Ми вчимося демократії, ми будуємо державу права, а тому повинні бути терпимими до людей різних поглядів і різних політичних уподобань. Ми повинні уміти вислухати одне одного і шукати те, що нас об’єднує, а не те, що роз’єднує. Тоді ми матимемо шанс зберегти соборну Україну, збудувати суспільство, яке буде жити за європейськими моральними цінностями. І коли ви пишете, що ми  - ніщо, а ви – народ, то повинна вам сказати, що ви щонайменше – помиляєтесь. Ми усі народ, «якого правди сила ніким звойована ще не була».



    ольга 09:37

    Анна идите на выборы,мой вам совет. А президент молодец,что распустил вас всех-предателей. Вы же даже обещаний своих не исполняете. Досрочные выборы покажут хто есть хто.

    ответ:

    Ми обов’язково підемо на вибори і обов’язково переможемо з Божою і з вашою допомогою.



    Украинское Движение Против Нелегальной Иммиграции 20:52

    Ув. Анна!
    К сожалению, Украина сейчас находится в очень тяжелом и нестабильной положении из-за неразрешенного до сих пор политического кризиса.
    Но находятся некоторые влиятельные международные силы, которые хотят развитие событий у нас в стране по "косовскому варианту". Т.е. раздел страны на несколько частей с последующей гражданской войной.
    А как вы расцениваете попытки:
    1) Создания цыганской автономии в Буковине с последующим переселением туда до 1 млн лиц цыганской национальности из стран Восточной и Центральной Европы?
    2) Легализацией Минюстом Крыма радикальной исламской организации "Милле Фирка", которая ставит своей целью развязывание Джихада против неисламского населения Крыма?
    Почему у нас в стране постоянно все указывают на опасность некоего "белого расизма", и в то же самое время закрываются глаза на деятельность тех же экстремистких религиозных организаций, сект или этнических организованных преступных сообществ?
    Неужели власть исповедует лозунг "Украина для неукраинцев"?
    Спасибо за ответы!
    Координатор УДПНИ.

    ответ:

    По-перше, в Україні немає такої національності як циганська. Є ромська народність і ми повинні робити все, щоб забезпечити її права, так само, як права всіх інших народностей та національностей, які складають єдиний український народ, який є фундаментом соборної неподільної єдиної української незалежної держави. І ми нікому і ніколи не дозволимо посягнути на соборність України, яка є результатом праці багатьох поколінь наших предків. Що стосується вашої риторики і ваших переконань, то повинна вас розчарувати – я не відношуся до людей, які ділять народ в залежності від кольору шкіри, мови, релігії і т.д. Для мене однаково вартісним є кожен громадянин України, незалежно від його походження, мови, традиції чи релігії.   



    михаил 10:46

    Большей- БРЕХУХИ- чем эта "уважаемая" дама,я не видел,смотрит в глаза
    и говорит что в проффессора попала батарея от видеокамеры.А весь мир
    увидил обычное куриное ЯИЧКО! Вы правы в том что зек- это АФРИКА!
    согласен все черное и покрыто мраком и враньем!

    ответ:

    Попробую подумать, что же вам ответить. Пожалуй, посоветую вам больше читать или сменить консультанта. Года 3 я читаю слово в слово то, что вы пишите мне сейчас. Неужели за это время не нашлось у меня новых грехов, в которых можно было бы меня обвинить, чего вам не хватает - фантазии, технологий, информации. Потому что, если с 2004 года меня больше не в чем обвинить, чем те старые штампы, которые вы повторили, то я начну верить в свою непогрешимость.

    Герасим 11:18

    Добрый день!!!
    Отвечая на вопрос, может быть. До тех пор пока не будет стабильности, необходимо проводить выборы!!!! Вы не боитесь, что молодое поколение вам не простит , то что вы делаете?

    ответ:

    Якщо люди впевнені в своїх раціях, в тому що вони на правильному шляху, в тому, що вони роблять все, що можна зробити для добра країни і народу, вони не бояться осуду поколінь – ні нинішніх, ні прийдешніх.



    Олексій, Дніпропетровськ 12:29

    Заяви Беспалого про "диктатуру меншиньства", яку сповідує НСНУ, заяви Луценка про політичну негідність блоку - що чекає Нашу Україну, на Вашу думку, як журналіста та спостерігача.Дякую, Олексій з Дніпра.

    ответ:

    Опозицію чекають подальші розколи, великі і дрібні, сварки за місця у списках, інтриги при поділі портфелів і всяка така інша суєта, яка властива цій політичній силі. Але нас це мало хвилює, ми впевнено ідемо на вибори, і ми переконані у нашій перемозі. А коли ми знову переможемо, то на Дніпром, як ви кажете, знову запанує стабільність, спокій і перспектива.



    Mala 12:34

    Kakya y vas lybimaia kniga?kakix avtorov yvajaete? spasibo/

    ответ:

    У меня много любимых книг, но то, что я перечитываю постоянно это Святое Письмо, Сенека "Письма к Луцилию", Заратустра Ницше...

    Илья 14:49

    Каким номером в списке ПР на вреочередных выборах Вы себя видите? И будете ли вообще снова баллотироваться в народные депутаты. Если да, то почему.


    ответ:

    Только съезд Партии Регионов может решить судьбу каждого, кто будет или не будет в новом списке нашей политической силы на будущих парламентских выборах. Такого съезда еще не было, а значит, не существует и списков. И мне по этому поводу пока нечего сказать. Если мои соратники по партии решат, что я достойна доверия наших избирателей, то я дам согласие на то, чтобы идти на выборы вместе с Партией Регионов, хотя бы для того, что за год парламентской работы я не успела реализовать тех планов, которые были намечены по многих программах моей деятельности.

    Рута 15:17

    Анна, а не кажется ли Вам, что ПР также приложила немалые усилия к тому, что сейчас творится в стране ? Что у всех "рыльцев пушку"? независимо от их личностных качеств..

    ответ:

    Я никогда не применяю к людям принципа коллективной ответственности. В разных политических партиях есть разные люди. Я далека от мысли, что в Партии Регионов все идеальные, но я знаю там очень много грамотных и честных людей. Так же как знаю много грамотных и честных людей в других партиях. Было бы неплохо собрать их вместе в одной власти. Но, к сожалению, это идеалистический подход. Очень часто во власть попадают не только те, кто честнее и профессиональнее других...



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.