• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Начало в 14:00

    Дмитрий Корчинский – лидер Всеукраинской политической партии «Братство»

    Дмитрий Корчинский – лидер Всеукраинской политической партии «Братство»

    Тема: Как вывести политиков на чистую воду: рекомендации «Братства»

    Дмитрий Корчинский – с 1991 по 1997 возглавлял УНА-УНСО. Лично участвовал в военных конфликтах в Приднестровье, Абхазии, Чечне. Был ведущим телеканала «1+1» (программы «Подвійний доказ» и «Проте»).

    В 2002 г. основал Общественное движение Братство, преобразованное в 2004 г. в партию.  



    Он-лайн конференция окончена. Благодарим всех за участие.
    Задать вопрос
    имя:

    вопрос:

    email:

    код:

    Стенограмма:

    Леся 10:02

    а почему ваш съезд прошел на улице? и людей было как-то маловато

    ответ:

    Досі маргінальні партії в своїх проявах намагалися наслідувати партії олігархічні. Гламурні офіціозні з`їзди, прес-конференції з надаванням щок і т.ін. Ми вирішили, що дана форма має відповідати змісту. Ми проявляємося на вулицях, а не в кабінетах і тому з`їзд у нас має бути на матрацах посеред наших наметів, а не в конференц-залах. Ми курили кальян, ганяли по колу чафірьок і приймали доленосні рішення.

    Мирон 10:04

    Шуфрич уже отказался войти в избирательный список Братства. а кому еще вы готовы оказать это "високое даверие"?

    ответ:

    Насправді Шуфрич відмовився входити до будь-яких списків, позаяк не вірить в можливість дострокових виборів. Останнім часом модно створювати мега-блоки. Ми не відстаємо від моди, і теж хочемо створити мега-блок з 2-3 десятків нікому невідомих партій. Про їхніх лідерів ви ніколи навіть і не чули. Себто можете підозрювати, що вони хоч чимось кращі за тих політиків, про яких ви вже чули.

    Івась 10:05

    Дмитро, у вас є власний рецепт як очистити політику від бруду та вивести політиків на чисту воду?

    ответ:

    Мені доводилося бувати в місцях, де немає політичного бруду. Там ведеться проста гра сил, все визначається особистою мужністю, вірністю ідеалам і кількістю трінітротолуола. Повірте мені, значно спокійніше і комфортніше перебувати в межах звичайної брудної політики. Коли політика брудна, принаймні, не стріляють. Коли за справу беруться ідеалісти, не лишається каменя на камені.

    Влад 10:43

    у вас все лекции заканчиваются поножовщиной?

    ответ:

    Всі лекції закінчуються чаєм. Останній раз група з 40 молодих людей з`явилася для того, щоб влаштувати погром в штабі. Вони знали, що нас легко спровокувати. І вас легко спровокувати. Якщо плюнути вам в обличчя, ви у відповідь ударите. Той хто плюнув, не здійснив навіть дрібного хуліганства. А ви нанести тяжкі тілесні. Тобто злочинець ви. Якщо у нас з вами є честь, то ми змушені миритися з тим, що вона приносить нам деякі незручності. Її потрібно захищати. За це можуть посадити. Зараз сидить шестеро наших хлопців, які захищали честь партії і свою власну.

    Ф.Кастро 11:51

    Хотят кинуть Вас с поножовщиной в тюрьму это факт.

    ответ:

    Моліться за нас.

    Михайло Зелинський 16:25

    Десь раніше я підтримував Вас. Моя дружина все казала, що не пустить мене на мітинги і тому подібне... Але, можливо це не правда, а брехня ви (свідомо написав з малої букви) тепер підтримуєте ... каоліцію (страшне словосполучення). Ви (це нове речення, тому з великої букви) підтримуєте "більшість", як це, ну просто жах. Пояснітьс, будьте ласкаві. Якщо бутете лити чергову "водичку політики" краще скажіть просто ПРИВІТ.

    ответ:

    Законодавець Солон, коли давав закони давнім Афінам, зауважував, що громадянський розбрат - це страшне зло. Проте, якщо вже такий розбрат виник і громадянин не приєднався до жодної зі сторін, то це вважалося злочином і такий громадянин виганявся з міста. В цьому велика мудрість. Ти не маєш відсиджуватися в нейтралітеті і вдавати, що все це тебе не стосується. Ми, Братство, намагалися відсиджуватися в нейтралітеті до останнього четверга. Потім "помаранчеві" прислали кілька десятків погромників для того, щоб розгромити наш штаб, і ми зрозуміли, що потрібно підтримати одну зі сторін. "Помаранчеві" підліші, тому ми підтримали "синіх".

    Ярослав 12:53

    Как Вы умудряетесь при всей своей эпатажности и неадекватности до сих пор не сесть ни за что в тюрьму? Отсюда второй вопрос: кто Ваш политический покровитель?

    ответ:

    Ми в Україні звикли займатися самоопусканням. Насправді, Україна найкраща в світі земля. Навіть зараз ми маємо тут більше свободи, ніж в будь-якому іншому місті. У нас не саджають злочинців, проте завдяки цьому на свободі лишаються багато хто з праведників. От я наприклад.

    Я мрію про надійний політичний "дах", як бачите за останніми подіями, такого досі не вдалося збудувати. Тому мій покровитель небесний. Янгол-охоронець. Сподіваюсь, що найближчий тиждень він не спатиме.



    Данило 09:11

    Скільки платить вам СБУ за ці провокації що ви робите (яка такса),та скільки коштує оренда приміщення "вашої партії" на вул.Грушевського і звідки у вас гроші на "партію"?

    ответ:

    Ваше питання видає в вас відірваного від життя поета-романтика. Якби ви хоч трошки знали ситуацію в СБУ, то розуміли б, що на жодні провокації воно не здатно. А тим більше не здатне витрачати гроші на провокації. Красти можуть, давати провокаторам - ні.

    Святослав м.Київ 10:52

    НАВІЩО ВАМИ БУЛА ЗДІЙСНЕНА ПРОВОКАЦІЯ У ВАШОМУ ОФІСІ 12 КВІТНЯ ПІСЛЯ ЯКОЇ ВАШІ "БРАТЧИКИ" ПОРІЗАЛИ ЛЮДЕЙ??????

    ответ:

    Я вже розповідав суть події і звертаю вашу увагу на те, що я готовий влаштовувати провокації де завгодно, тільки не у власному офісі. Крім того, всі мої так звані провокації, ніколи нікому не приносили фізичної шкоди, бо все це були мистецькі або інтелектуальні провокації з метою примусити вас подивитися на світ з несподіваної точки зору.

    Яковенко Олексій 10:55

    Скільки коштує замовити акцію з вашою участю?
    Які ваші таріфи?
    Хто ваш спонсор?

    ответ:

    Раніше ми часто вдавалися до замовних акцій. Це звичайний спосіб заробітку у контрсистемних організаціях і в нашій країні, і в Європі. Проте, зараз ми переважно працюємо з власного інтересу, не за зарплату, а за здобич. Мій приятель Видрін колись поділився зі мною своїм горем. Він сказав: "Все життя мрію знайти олігарха з грошима". Я теж все життя мрію знайти Саву Морозова для Братства. Не вдається. Можливо, це будете ви?

    Гедеван 11:33

    1) По Вашему мнению, каким образом должна происходить смена власти, если выборы как способ волеизъявления себя дискредитировали?
    2) Асистемность - это принцип Вашего политического бытия или путь к какой-то системе?

    ответ:

    Зміна влади буде відбуватися так, як і раніше: як перемога чергового адміністративно-фінансового угруповання. Вибори в усіх країнах - це всього лише обгортка. І тому вони не закінчаться ніколи. Вибори вперше себе скомпрометували в республіканському Римі. Однак 2000 років потому ми все ще користуємося цим інструментом.

    Якщо ви питаєте про мій ідеал політичного устрою, то це "бонапартизм". Арістократична надбудова над буржуазним базисом. Втілення цього я бачив у міжвоєнній Чечні. Там існували всі державні і суспільні інститути для тих, хто хотів перебувати в їх межах. Але над всім цим перебувала воєнна аристократія, яка сформувалася в першій чеченській війні, вона жила за власними законами, і саме вона визначала стратегію для всього суспільства. Поки що важко уявити, як це буде працювати для 50 мільйонів, але я сподіваюся, побачити такий устрій за своє життя.



    Иван с Троещины 12:39

    Дима, хочу спросить когда Вы планируете новые провокации в Крыму, что бы успеть вступить в Вашу партию и отдохнуть недельку "на шару". У меня хорошие данные, да и вообще я похож на Валуева, я думаю Вам там пригожусь!!

    ответ:

    Підходьте на Грушевського 16. Гадаю, ми домовимося.

    Віра 12:41

    хочете бути нардепом? що особисто ви можете зробити для українського народу? чому за вас мають голосувати виборці?

    ответ:

    Я дуже хочу бути нардепом, але так, щоб для цього нічого не робити. Велика зарплатня, безкоштовна квартира, депутатська недоторканість і жодної відповідальності. Щось корисне за своїми скромними силами я можу зробити тільки для невеликої частки українського народу. Вона називається "Братство". За нас мають голосувати виборці, тому що ми кажемо чесно, що хочемо влади і грошей, а всі інші брешуть, що хочуть добра народу. Голосуйте за чесних!

    vera 12:41

    хто "Братство" фінансує?

    ответ:

    Я. Ви спостерігали останній з`їзд. Вартість його проведення - це 2 пачки чаю і один пакетик тютюну. За цю інтернет-конференцію я нічого не заплатив. І глибоко вражений шляхетністю і смаком тих людей, які її проводять просто так. Бути художником андеграунду дешево.

    инга 12:42

    кто меньшее зло - Янукович, Тимошенко или Ющенко?

    ответ:

    Янукович. Донецькі дають кращі зразки поведінки, ніж "помаранчеві". Донецькі солідарні. Навіть коли було важко, вони ховали своїх "шестірок" (яким загрожувало кримінальне переслідування за вибори) за кордоном, вони витягували всіх своїх з тюрем. "Помаранчеві" кидають один одного і гроші для них важать значно більше, ніж солідарність.

    борода василий 12:42

    вы за вступление Украины в НАТО, или против?

    ответ:

    Проти.

    ира 12:43

    Почему вы ушли с телевидения, ведь были хорошим ведущим на телеканале «1+1»?

    ответ:

    Телеканалам дуже незручно, коли їх ведучі займаються активною вуличною політикою. У мене був вибір між телебаченням і вулицею. На вулиці цікавіше.

    тарасик 12:44

    вы серьёзный человек, или весь эпотаж вокруг вас - это и есть Вы?

    ответ:

    Барон Мюнхаузен з радянського фільму казав, що найбільші дурниці в світі робляться саме з серйозним виразом обличчя. Я продовжую традицію Сократа, Діогена, Вельміра Хлєбнікова та Буша (молодшого).

    ира 12:45

    чем для Вас лично был Майдан в 2004 году?

    ответ:

    У мене був когнітивний дисонанс. Я бачив шахраїв на трибуні і чудові просвітлені обличчя внизу. Хотілося спалити трибуну, а людей пригостити морозивом. Я рідко бував на Майдані, позаяк не люблю дискотеки.

    игорь петров 12:46

    вернулись бы вы в УНА-УНСО?

    ответ:

    В одну річку не можна увійти двічі.

    Андрій 12:51

    Якими б були ваші діі на посаді Президента України? Назвіть зовнішньополітичні та внутрішньополітичні приорітети.

    І ще питання: що б ви зробили, якби опинились зараз на місці президента Ющенко?

    ответ:

    Я б постарався відновити ядерний статус і ядерний потенціал України. Це було б важко, на нас би тиснули і ми б змушені були йти на компроміси з світовою спільнотою. За ці компроміси ми мали б дуже багато грошей і преференцій. Мій внутрішньополітичний пріоритет - це свобода.

    Здійснив би воєнний переворот.



    Ковальчук Владимир 13:26

    Кого считаете своими партнерами с кем будете работать в ВР(возможно)?
    Как можно оргонизовать масовую провокацию?

    ответ:

    Мої партнери були б незадоволені, якби я їх назвав. До ВР я ніколи не потраплю.

    Підходьте на Грушевського, 16, я вас навчу.

     

    Дякую за запитання і за підтримку. Щасти!



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.