• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відкрий для себе тип шкіри

    Опубликовано: 2024-05-18 07:24:23

    Чутлива шкіра - термін, який ми все частіше чуємо в рекламі косметичних продуктів. Але перш ніж купувати засоби для догляду, важливо визначити, чи підходить він для вашого типу шкіри. «Багато хто помилково сприймає будь-які шкірні подразнення за прояв чутливості шкіри», - каже доктор Елізабет Танці, співдиректор Інституту дерматологічної лазерної хірургії у Вашингтоні. Наприклад, у холодну пору року шкіра стає більш схильною до подразнень, що не обов'язково вказує на її чутливість.

    Ось два простих тести, які можуть допомогти вам визначити, чи маєте ви чутливу шкіру:

    Тест на почервоніння: Натисніть подушечками пальців на шкіру обличчя. Якщо ви помічаєте почервоніння, це може бути ознакою чутливої шкіри.
    Тест на реакцію на косметику: Зверніть увагу, чи викликає будь-який косметичний продукт на вашій шкірі печіння або почервоніння. Якщо навіть простий гель для вмивання або зволожувальний крем викликають дискомфорт, це також може вказувати на чутливість шкіри.
    Якщо ви визначили, що у вас справді чутлива шкіра, то вам, імовірно, слід використовувати косметику, спеціально розроблену для цього типу шкіри. Ці продукти зазвичай містять м'які та заспокійливі інгредієнти, які можуть допомогти зменшити подразнення та покращити стан шкіри. Однак для інших типів шкіри ці засоби можуть бути менш ефективними або навіть спричиняти небажані реакції.

    Запам'ятайте, що здоров'я шкіри залежить від безлічі чинників, включно з генетикою, навколишнім середовищем, способом життя і регулярним доглядом. Тому важливо стежити за станом вашої шкіри й адаптувати режим догляду відповідно до її потреб.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.