• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ: Поповнення арсеналу новими зразками озброєння

    Опубликовано: 2024-05-17 15:00:10

    Міністерство оборони України за минулий тиждень оголосило про введення до експлуатації у Збройних Силах країни 18 нових зразків озброєння та військової техніки. Про це повідомлено в офіційному заяві військового відомства.

    Зазначається, що це важливий крок у поповненні арсеналу ЗСУ та зміцненні обороноздатності України. Процес введення нового озброєння у військову експлуатацію — це один з пріоритетних напрямів розвитку військово-промислового комплексу країни.

    Крім цього, у заяві Міноборони зазначено, що протягом минулого тижня також було кодифіковано, тобто введено у військову експлуатацію, ще 24 зразки озброєння та військової техніки. Це свідчить про постійне поповнення арсеналу та вдосконалення обладнання для військових потреб.

    За даними військових відомств, протягом перших трьох місяців поточного року військові отримали понад 80 нових зразків озброєння та військової техніки вітчизняного виробництва. Це ще один крок у напрямку модернізації та підвищення бойової готовності Збройних Сил України.

    Заступник міністра оборони наголосив на важливості постійного розвитку та модернізації української армії, щоб забезпечити ефективний захист країни в умовах сучасних геополітичних викликів та загроз. Поповнення арсеналу новими зразками озброєння — це ключовий етап у реалізації цієї стратегії.

    Збройні сили України продовжують залучати нові технології та розвивати власний потенціал для забезпечення безпеки та стабільності в регіоні. Поповнення арсеналу новими зразками озброєння свідчить про постійну готовність та визначеність української армії відстоювати національні інтереси та територіальну цілісність країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.