• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зменшення ракетних обстрілів свідчить про дефіцит у РФ «Калібрів» та «Іскандерів»

    Опубликовано: 2022-11-16 11:45:21

    РФ не може собі дозволити постійно завдавати масованих ракетних ударів по території України через дефіцит крилатих ракет "Калібр", "Іскандер", Х-555 та Х-101.

    Про це під час брифінгу у медіацентрі Україна-Укрінформ повідомив офіційний представник командування Повітряних сил Юрій Ігнат.

    "Застосування авіаційних ракет відбувається практично щодня - це і Х-59, і Х-31, противник застосовує саме по військах, по тих регіонах, де ведуться бойові дії. Щодо обстрілів критичної інфраструктури, зараз не бачимо за цей тиждень і застосування "шахедів", і ракет крилатих", - повідомив Ігнат.

    За його словами, противник не може собі дозволити завдавати масованих ракетних ударів постійно, оскільки РФ зазнає певного дефіциту цього озброєння.

    Це стосується і "Іскандерів", і ракет Х-555, Х-101, а також "Калібрів". Особливо "Калібри" в жовтні застосували не так багато, буквально до 15 "Калібрів" було застосовано протягом жовтня, тому очевидно, що у них дефіцит цих ракет", - повідомив Ігнат.

    Він додав, що росіяни не можуть швидко виготовити ракети та поставити на носії.

    Водночас він нагадав, що постійно відбуваються обстріли прифронтових міст реактивною артилерією, а також зенітними комплексами С-300, які ворог має надлишок.

    Нагадаємо, що окупанти обстріляли з РСЗВ Миколаївську область.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.