• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шольц закликав Китай «використати свій вплив» на рф для закінчення війни

    Опубликовано: 2022-11-07 16:30:53

    Канцлер Німеччини Олаф Шольц під час зустрічі з прем'єр-міністром КНР Лі Кецяном у Пекіні закликав Китай "використати свій вплив" на росію для закінчення війни в Україні. Про це повідомляє німецьке видання Spiegel, передає УНН.

    Деталі

    Уряди Пекіну та Берліну погоджуються, що російські погрози ядерною зброєю є неприйнятними. За словами Шольца, з її застосуванням росія перейшла б червону межу, яку провели б разом країни світу.

    Німецька сторона назвала Китай "великою країною", яка відповідає за мир у світі. Також канцлер відкинув критику щодо своєї поїздки. Він почав свою заяву словами: "Це добре і правильно, що я сьогодні тут, у Пекіні".

    Доповнення

    3 листопада стало відомо, що канцлер Шольц летить до Пекіну для "відвертих переговорів".

    Російський диктатор володимир путін у своєму зверненні до росіян заявив, що захищатиме територіальну цілісність і незалежність рф усіма доступними способами – не виключив і застосування ядерної зброї.

    Високопоставлені російські військові керівники нещодавно обговорювали, коли і як москва може застосувати тактичну ядерну зброю в Україні. За словами багатьох американських чиновників, це викликає підвищене занепокоєння у США та союзників.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.