• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стали відомі очікування криптоінвесторів до кінця року

    Опубликовано: 2022-10-26 09:45:01

    Більшість опитаних MLIV Pulse криптовалютних інвесторів очікують, що біткоїн торгуватиметься в ціновому діапазоні $17 600−25 000 до кінця 2022 року. Про це повідомляє Bloomberg.

    Подробиці
    Майже дві третини (65%) роздрібних інвесторів назвали регулювання криптоіндустрії швидше за привабливим, ніж відштовхуючим фактором для покупки цифрових активів. Серед фахівців показник становив 56%.

    Лише третина респондентів допустили можливість фліппенінгу — переваги Ethereum над біткоїном щодо ринкової капіталізації — у найближчі два роки.

    Після прохання вибрати одне слово для опису криптоіндустрії інвестори майже рівномірно розділилися між полярними варіантами: «Понці» та «майбутнє».

    Схема Понці — це схема, в якій немає реального бізнесу, що приносить прибуток, а кошти наступних вкладників просто виплачуються попереднім вкладникам.

    Опитування відбувалося з 17 по 21 жовтня серед 564 респондентів.

    Нагадаємо
    Раніше «Мінфін» писав про те, що відомий трейдер спрогнозував зростання біткоїна до $100 000 наступного року на тлі наближення халвінгу (процес зменшення швидкості генерування нових одиниць криптовалюти).

    Мирончук Роман

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.